-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Kemzūra neatmeta skambučio Donatui Motiejūnui galimybės

Lietuvos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris, paklaustas apie rinktinę kankinančias aukštaūgių traumas, prisiminė Donatą Motiejūną. „Jis buvo su mumis pirmosiose stovyklose, tačiau tada turėjome aštuonis didelius žaidėjus. Žinoma, buvo labai sunku priimti sprendimą jo atsisakyti. Kol kas jam trūksta žaidybinės patirties. Darbo atžvilgiu, jis labai geras“, – diena.lt sakė K.Kemzūra.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Youtube.com stopkadras

Treneris užsiminė, kad dabar yra svarbiausia stebėti kaip gyja traumas draugiškose rungtynėse su ispanais patyrę Robertas Javtokas ir Darius Songaila.

„Gali būti ir taip, kad reikės skambinti Donatui ir žiūrėti, kaip ten kas. Manau, būtų neteisinga čempionate dalyvauti su vienuolika žaidėjų“. – pabrėžė treneris.

D. Songaila po rytinės treniruotės liko kartu su treneriu Valdemaru Chomičiu papildomai padirbėti su kamuoliu. Po treniruotės aukštaūgis visai nesiskundė papildomu krūviu. „Gerai, taip ir reikia. Neurologas pabadė dešinės rankos pirštą, jis kiek aptirpęs dabar, tačiau tikiuosi, kad viskas bus gerai“, – kalbėjo D. Songaila po treniruotės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius