-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialūs „EuroBasket 2011“ kamuoliai – jau prekyboje

Lietuvos sporto prekių parduotuvėse jau pasirodė oficialūs 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato kamuoliai „Molten“ su „EuroBasket 2011“ logotipu.
Krepšinio kamuolys
Krepšinio kamuolys / 15min.lt nuotr.

„Pagaminti ir atvežti ne tik oficialūs „Molten“ kamuoliai BGL7, su kuriais bus žaidžiama Europos čempionate, bet ir paprastesnės kamuolių versijos, tarp kurių – mažytis suvenyrinis BGR1 kamuolys“, – sakė „Molten“ produkciją į Lietuvą importuojančios bendrovės „Skorpiono takas“ pardavimų vadybininkė Ermina Jeršova.

„Molten“ kamuoliais BGL bus žaidžiama ir kitais metais per Londono olimpiadą. Tai – natūralia oda padengtas krepšinio kamuolys, skirtas žaisti tik salėje.

Iš viso prekybai Lietuvoje atsivežta kiek daugiau nei 2 tūkst. kamuolių. „EuroBasket 2011“ rungtynėms, kurių bus 90, reikės dar bent 200 kamuolių. Dar 60 tūkst. kamuolių „Molten“ davė pasaulio Guinnesso rekordui Lietuvoje pasiekti.

Kamuolius su „EuroBasket 2011“ logotipu galima įsigyti „Maxima“, „Rimi“, „Sportland“, „Virklund Sport“, „Alfinas“, „Euroatletas“, „Sportturas“, „Rsportas“ ir „Skorpiono tako“ parduotuvėse visoje Lietuvoje .

2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Pirmą kartą Europos istorijoje jame dalyvaus 24 geriausios Senojo žemyno komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius