-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po treniruočių pajūryje rinktinę paliks dar keli krepšininkai

Atsisakius trijų žaidėjų Lietuvos krepšinio rinktinės „diriguotojas“ Kęstutis Kemzūra netrukus turės nuspręsti, su kuriais kandidatais dar reikės atsisveikinti.
Kęstutis Kemzūra
Pasak Kęstučio Kemzūros, po stovyklos komandą teks sumažinti iki 14–15 krepšininkų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu treniruojasi 17 prentendentų, tačiau komandą teks sumažinti iki 14–15 krepšininkų. Praėjusią savaitę rinktinę teko palikti Deividui Gailiui, Artūrui Jomantui ir Mindaugui Kuzminskui, o, treniruotes iš Druskininkų perkėlus į Klaipėdą, pirmadienį prie visų prisijungė Šarūnas Jasikevičius.

„Kaip aš jiems ir sakiau, galbūt jiems reikia šiek tiek daugiau laiko pasiekti rinktinės standartus. Laiko mes neturime, todėl buvo nuspręsta sumažinti kandidatų skaičių, kad treniruotėse mums būtų paprasčiau“, – apie trijulę, kurios teko atsisakyti, kalbėjo K.Kemzūra.

Kada paaiškės galutinė rinktinės sudėtis, vyriausiasis treneris tiksliai negalėjo pasakyti. Tačiau, greičiausiai jau po poros savaičių treniruočių pajūryje komandoje liks mažiau krepšininkų. Tai gali nutikti dar iki pirmųjų kontrolinių rungtynių su Slovėnija ir Čekija, kurios vyks rugpjūčio 4 ir 6 dienomis.

Anot K.Kemzūros, tai, kad „FIBA Europe“ patvirtino, jog į čempionatą bus galima vežtis 12 krepšininkų, planams įtakos neturi. Nors pripažino, kad būtų lengviau, jei turėtų daugiau žaidėjų.

„Būtume galėję krepšininkus pasirinkti kiekvienam varžovui bei geriau apsisaugoti nuo traumų“, – pripažino rinktinės vyriausiasis treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius