Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Policija: agresyvumu išsiskyrė Makedonijos sirgaliai

Europos čempionato dienomis Kaune kasdien vietoj 30 dirbo apie 700 policijos, saugos tarnybų, viešojo saugumo tarnybos pareigūnų. Dar 250 pareigūnų rezervas buvo pasirengęs ateiti į pagalbą. Bet to neprireikė, rašo dienraštis „Kauno diena“.
Makedonijos krepšinio sirgaliai
Makedonijos krepšinio sirgaliai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per penkias Europos vyrų krepšinio čempionato dienas Kaune surašyta 16 administracinės teisės pažeidimų protokolų už smulkius pažeidimus ir 8 – už prekybos taisyklių pažeidimus.

„Krepšinio sirgaliai savo atsidavimą krepšiniui parodė meile ir pagarba, o ne destruktyviu elgesiu“, – teigiamai sirgalius įvertino Kauno apskrities policijos Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas.

Rimtesnių incidentų čempionato dienomis neįvyko. Už nedidelį chuliganizmą ir girtavimą buvo nubausti makedonai, ispanai, latviai, prancūzai, ukrainiečiai, lietuviai. Neleistinai bilietus pardavinėjo latviai, ukrainiečiai ir lietuviai. Paskutinę čempionato dieną pažeidimų neužfiksuota.

„Visame pasaulyje per šventes leidžiama laisvai išgerti. Tačiau pergėrusiuosius drausminome rimčiau“, – dėstė R.Stukas. Viešosios tvarkos valdybos viršininkas gyrė visų atvykusių šalių krepšinio aistruolius. „Gal šiek tiek agresyvesnėmis emocijomis išsiskyrė Makedonijos sirgaliai“, – „Kauno dienai“ teigė R.Stukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius