Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prancūzų žvaigždė Joakimas Noah: „Sąlygos Šiauliuose skiriasi nuo NBA lygos, bet jos gerėja“

Daugiausia NBA lygos krepšininkų į Europos krepšinio čempionatą atsivežę prancūzai reiškia ir daugiausia priekaištų. Visgi milijonus stipriausiose pasaulio krepšinio komandose uždirbantys svečiai teigia, kad situacija Šiauliuose, kur vyksta B grupės varžybos, gerėja.
Joakimas Noah
Joakimas Noah džiaugėsi gerėjančiomis sąlygomis Šiauliuose / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žinoma, sąlygos Šiauliuose skiriasi nuo NBA lygos, bet jos gerėja. Kai laimi – viskas yra tiesiog nuostabu“, – po trečiosios iš tiek pat galimų prancūzų pergalės sakė Joakimas Noah.

Penktadienį prancūzai pratęsė pergalių žygį, palaužę iki tol taip pat neklupusius vokiečius (76:65).

„Esame labai laimingi, kad mums pavyko iškovoti pergalę prieš labai pajėgią Vokietijos rinktinę, kuri turi geriausią žaidėją pasaulyje Dirką Nowtizkį. Taip pat Chrisą Kamaną. Tačiau dabar mums reikia pamiršti šią pergalę ir ruoštis sekmadienio varžyboms su italais“, – kalbėjo Joakimas Noah.

„Iš pradžių mes labai jaudinomės, tai buvo labai svarbios rungtynės, tačiau Tony Parkeris žaidė nuostabiai ir mus privertė atsistoti, pamiršti jaudulį ir kovoti taip, kaip mokame geriausiai“, – komandos draugu žavėjosi J.Noah.

Pergalingai čempionate žygiuojantys prancūzai jau užsitikrino ir vietą kitame etape – E grupėje Vilniuje jie bus vieni iš Lietuvos rinktinės varžovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius