Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prieš mūšį su ispanais rinktinė nusiteikusi linksmai – treniruotę užbaigė improvizuotos boulingo varžybos

Paskutinę treniruotę prieš sekmadienio vakaro mūšį su ispanais Lietuvos krepšinio rinktinė baigė linksmai. Įžaidėjas Mantas Kalnietis surengė improvizuotas boulingo varžybas, priversdamas plačiai nusišypsoti ne tik žurnalistus, tačiau ir pačius krepšininkus.
Improvizuotos boulingo varžybos Lietuvos rinktinės treniruotėje.
Improvizuotos boulingo varžybos Lietuvos rinktinės treniruotėje. / Kadras iš video

Kšyštofas Lavrinovičius ir rinktinės gydytojas Rimtautas Gudas sustatė kėglius – mineralinio vandens butelius, o kitoje aikštelės pusėje priklaupęs M.Kalnietis krepšinio kamuoliu bandė juos numušti.

Net ir pokštaudami krepšininkai elgėsi kaip tikra komanda – Šarūnas Jasikevičius papūtė kamuolį, kad į kėglius šis lėktų greičiau, o Rimantas Kaukėnas tarsi akmenslydyje kruopščiai valė aikštelės parketą.

Pirmasis bandymas M.Kalniečiui nepavyko – nugriuvo vos vienas butelis. Tačiau antruoju įžaidėjas buvo kur kas stipresnis – ant parketo liko keturi kėgliai.

Treniruotėje iš viso plušo 11 krepšininkų – be susirgusio Marijono Petravičiaus. Anot rinktinės trenerio Kęstučio Kemzūros, komanda buvo priversta su tuo susitaikyti. „Nieko negalime pakeisti. Turime išreikšti jam paramą kova ir geru žaidimu šį vakarą. Tą ir stengsimės padaryti“, – po treniruotės kalbėjo K.Kemzūra.

Linksmos boulingo varžybos Lietuvos rinktinės sekmadienio treniruotėje:

VIDEO: 15min.lt - Lietuvos krepšinio rinktinė treniruotėje žaidžia bouligą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius