Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip valkata virto terjeru

Jo istorija tipiška daugeliui benamių. Kažkada laigęs namuose ir džiaugęsis žmogaus dėmesiu vieną dieną jis kažkodėl atsidūrė gatvėje. Prisiglaudė daugiabučio kieme, vaikų žaidimo aikštelėje.
Taip Marlis atrodo dabar.
Taip Marlis atrodo dabar. / „Lesės“ nuotr.

Jį stebėję žmonės pasakojo, kad iš pradžių jis buvo linksmas šunėkas, kiekvieną praeivį pasitinkantis vizgančia uodega. Matyt, ne visi žmonės buvo geranoriški su valkatėle, gal ir nuskriausdavo kas, nes pamažu jis darėsi vis baikštesnis ir liūdnesnis.

Lesės nuotr./O taip jis atrodė anksčiau  apleistas ir nelaimingas.
„Lesės“ nuotr./O taip jis atrodė anksčiau – apleistas ir nelaimingas.

Pas gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ savanorį Deividą patekęs nešvarių, sulipusių gaurų savininkas gavo Marlio vardą. Pajutęs šilumą ir meilę greitai atkuto. Dabar jis yra gyva posakio „uodega vizgina šunį“ iliustracija. Jo gaurus padėjo nupešti Maltos bišonų veislyno savininkė Monika Jankauskienė ir iš po jų išlindo be galo žavus ir gracingas terjero mišrūnas.

Taigi, jei norite augintinio, bet bijotės po namus skraidančių jo plaukų – toks augintinis kaip tik Jums! Porą kartų per metus sutvarkę jo kailiuką džiaugsitės švariais namais.

Lesės nuotr./Marlis per gražinimosi procedūrą
„Lesės“ nuotr./Marlis per gražinimosi procedūrą

Kas per padaras yra tas Marlis? Tai gyvų, smalsių akių nedidelis gelsvas šunelis, kuris, kaip ir daugelis terjerų, be galo trokšta žmogaus dėmesio ir meilės. Jam apie 1–2 metus, jis visad geros nuotaikos ir pasiryžęs nuotykiams ir linksmybėms. Šunelio globėjas visą dieną dirba, kartais grįžta tik vėlai vakare, bet nė karto nerado nei balutės, nei jokios kitos netvarkos.

Marlis moka keletą komandų, žino, kas yra pavadėlis. Labiausiai apsidžiaugtų patekęs pas gan aktyvius šeimininkus, ypač turinčius vaikų, dėl kurių jis tiesiog tirpsta, tačiau prisitaikytų ir prie ramaus gyvenimo su senyvo amžiaus kompanionu.

Tad jei Jūsų namuose trūksta žiburėlio, ieškote neproblemiško, nedidelio, tvarkingo, gero charakterio ir mielos išvaizdos augintinio, paskambinkite Marlio globėjui telefonais 8 622 91 539, 8 685 83931 (Vilnius). Arba ieškokite jo www.lese.lt.

Marlis graužia skanėstą

VIDEO: Marlis.wmv

Marlio pasivaikščiojimas

VIDEO: Vaizdo įrašas0065.3gp

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius