-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SOS gyvūnai“ traukia iš mirties nagų kalytes su vaikais (atnaujinta vasario 17 d., nuotraukos)

Prieš kelias dienas jos dar buvo Vilniaus miesto karantinavimo tarnybos „Grinda“ gyventojos, arba kitaip – Nr. 45 ir Nr. 50. Laikrodis tiksėjo ir kaip nelaimingose pasakose jau netrukus turėjo išmušti lemtingoji valanda, kai būtų sprendžiama, kaip mažinti jų būrį...
Iš mirties nagų išplėštos kalytės ir jų šuniukai
Iš mirties nagų išplėšti šuniukai / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Tačiau šioms kalytėms viskas baigėsi laimingai ir jos glaudžiasi gyvūnų globos organizacijoje „SOS gyvūnai“. Savanorėms šis rytas taip pat buvo mielas... Tik įėjusias pro prieglaudėlės duris savanores pasitiko skardus Lazanijos pasisveikinimas, dar nedrąsus Paprikos meilumas ir didelis būrys vaikučių... Nuotraukose rasite šiek tiek akimirkų iš vietos, kuri kalytėms primins lemtingąją vasario dieną, pakeitusią jų likimus.

Gyvūnų globos organizacija „SOS gyvūnai“ planuoja reguliariai apsilankyti Vilniaus karantinavimo tarnyboje ir savo globon perimti kalytes su vaikučiais, kuriuos ketinama užmigdyti. Visos kalytės su vaikučiais atvykę į prieglaudėlę gyvens atskiroje patalpoje, kur niekas nedrums jų ramybės. O atėjus laikui, kai šuniukus bus galima atskirti nuo mamų, jie bus padovanoti.

Norintys priglausti katytes arba jų šuniukus gali atvykti į gyvūnų globos organizaciją „SOS gyvūnai“ arba skambinti telefonais:

Ilona – 8 603 33100
Goda – 8 683 69502

Daugiau informacijos apie kalytes su šuniukais rasite www.sos-gyvunai.lt.

Papildyta vasario 17 d. Per šias dienas pavyko padovanoti visus mažuosius šunelius, o pas gyvūnų globėjus kol kas liko tik kalytės, kurioms taip pat reikia naujų namų ir nuolatinių šeimininkų. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Daugiau „SOS gyvūnai“ dovanojamų šunelių nuotraukų ir aprašymų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius