Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šuo Argus (atnaujinta vasario 13 d., nuotraukos)

Tai gražus vokiečių aviganis. Jam septyneri metai, nekastruotas. Labai draugiškas, gero būdo, bendraujantis keturkojis. Kiek tiksliai Argui metelių pasakyti tikrai sunku, bet šunelis jau brandaus amžiaus.
Šuo Argus
Šuo Argus / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Argumi buvo šaltakraujiškai atsikratyta. Viena dieną sulaukėme skambučio, kad Trakuose prie degalinės iš važiuojančios mašinos buvo išmestas vokiečių aviganio veislės šuo. Tos pačios dienos vakare šunelis jau buvo prieglaudėlėje.

Laikui bėgant paaiškėjo, kodėl žmonės taip žiauriai pasielgė, Argui nustatyta sunki epilepsijos forma. Žmonių poelgis dėl to tampa dar sunkiau suvokiamas – kaip galima išmesti gyvūną, kuris vienas išgyventi neturi šansų?

Argui reikia, kad su juo visada būtų žmogus ar bent iš tolo galėtų jį stebėti, nes ištikus priepuoliui šuneliui visą dieną reikalinga priežiūra. Kasdien suduodant vaistukus priepuolių tikimybė labai sumažėja.

Daugiau apie Argų rasite savanorės rašytame dienoraštyje.

Argus puikus šuo ir tikime, kad atsiras supratingas žmogus, dovanosiantis šiam keturkojui dar daug gražių akimirkų. Norintys priglausti Argų, gali nuvykti į „SOS gyvūnai“ prieglaudą adresu Žalgirio 60 Vilniuje arba rašyti info@sos-gyvunai.lt (www.sos-gyvunai.lt).

Auksė – 8 600 76440
Ilona – 8 603 33100

Jei norėtumėte apsilankyti bei susipažinti su jų globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko.

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Papildyta vasario 13 d. Po ilgo laukimo Argui labai pasisekė – geri žmonės paėmė jį į savo namus. Ir net ne vieną. Nuo šiol jis gyvens kartu su drauge. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius