-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje paskelbtas teismo nuosprendis visame pasaulyje pagarsėjusiai katės skriaudikei (video)

Antradienį, spalio 19 dieną, Didžiojoje Britanijoje baigta nagrinėti banko darbuotojos Mary Bale, kuri įmetė katę į šiukšlių konteinerį, byla, praneša „The Daily Mail“.
Mary Bale atvyksta į teismą.
Mary Bale atvyksta į teismą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teismas pripažino, kad 45 metų moteris sukėlė gyvūnui kančių.

M.Bale advokatas teismą mėgino įtikinti, kad klientė taip pasielgė veikiama streso. Jis paaiškino, kad rugpjūtį, kai įvyko incidentas su kate Lola, banko darbuotojos tėvas sunkiai sirgo, o duktė labai dėl to išgyveno, mažai valgė ir blogai miegojo.

Teismas sutiko, kad moteris incidento metu buvo prislėgta, tačiau pabrėžė, jog jos poelgiui nėra jokio pateisinimo. Byloje nurodoma, kad M.Bale Lolą į konteinerį įmetė sąmoningai. Tai įrodo M.Bale elgesys, kurį užfiksavo vaizdo kamera: prieš įmesdama gyvūną į konteinerį banko tarnautoja apsidairė į visas puses, norėdama įsitikinti, kad jos niekas nemato.

Teismo sprendimu M.Bale turės sumokėti 250 svarų (985 litų) baudą, taip pat atlyginti teismo išlaidas, kurios siekia 1 171 svarą (4 612 litų). Be to, teismas uždraudė moteriai penkerius metus įsigyti naminių gyvūnų.

Incidentas su kate Lola nutiko šių metų rugpjūtį. Katė vaikštinėjo gatvėje netoli šeimininkų namų, o tuo metu pro šalį ėjo M.Bale. Vėliau paaiškėjo, kad moteris keliavo į ligoninę, kur buvo gydomas jos tėvas. Moteris prisiartino prie katės ir pradėjo ją glostyti. Katė nesišalino moters ir elgėsi draugiškai.

Netikėtai M.Bale paėmė katę ant rankų, o paskui įmetė į greta stovintį šiukšlių konteinerį ir užvožė dangtį. Vėliau moteris savo elgesį įvertino kaip pokštą ir tvirtino maniusi, kad katė iš konteinerio išlips.

VIDEO: Deranged Lady Stuffs Cat Into Trash Can

Vis dėlto katė konteineryje liko įkalinta 15 valandų. Kai šeimininkai pagaliau ją rado ir peržiūrėję vaizdo kameros įrašą pamatė, kas buvo atsitikę, jie kreipėsi į „Facebook“ bendruomenę ir vietos valdžią, prašydami padėti rasti Lolos skriaudikę.

Netrukus Karališkoji draugija prieš žiaurų elgesį su gyvūnais išsiaiškino kaltininkę ir pradėjo incidento tyrimą. Rugsėjį M.Bale buvo pateikti kaltinimai sukėlus gyvūnui kančių, o vėliau byla perduota teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius