-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos paštas išleis zoologijos sodo atvirlaiškių kolekciją

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas paramos projektas „Pirk dramblį“ sulaukia vis didesnio visuomenės susidomėjimo. Prie kilnios iniciatyvos nusprendė prisijungti ir Lietuvos paštas, skirdamas tikslinę paramą projektui organizuoti ir dovanosiantis išskirtinę atvirlaiškių kolekciją. Juos žmonės galės įsigyti Lietuvos paštuose bei Kaune įsikūrusiame zoologijos sode.
Beždžionė
Beždžionė / „Lietuvos pašto“ nuotr.

Lietuvos paštas, būdamas viena didžiausių šalies bendrovių, siekia plėtoti socialiai atsakingą verslą. Viena iš prioritetinių bendrovės socialinės atsakomybės sričių yra aplinkosauga, todėl projektas „Pirk dramblį“, siekiantis padėti zoologijos sodo gyventojams, Lietuvos paštui pasirodė ne tik įdomus, bet ir labai reikalingas.

„Lietuvos paštas kasmet leidžia pašto ženklų seriją, kurioje įamžiname saugomus ir nykstančius gyvūnus. Siekdami, kad ateinančios kartos apie nuostabius gyvūnus sužinotų ne tik iš pašto ženklų, bet galėtų gyvai juos išvysti, nusprendėme prisidėti prie šio kilnaus projekto. Tikimės, kad šalies gyventojai neliks abejingi šiai iniciatyvai ir siųsdami atvirlaiškius draugams ir artimiesiems kvies paaukoti Kauno zoologijos sodui“, – sakė Lietuvos pašto rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Atvirlaiškius papuošė pagrindiniai projekto „Pirk dramblį“ herojai: asiliukė Roza, nykštukinė begemotė Coliukė, juodagalvis kapucinas Muntis, Amūrinis tigras Edas ir Granto zebras Audra. 50 centų nuo kiekvieno atviruko  bus pervesti į Lietuvos zoologijos sodo sąskaitą ir bus skirtos gyvūnų sveikatinimui, jų gyvenimo sąlygų gerinimui ir būtiniausių poreikių tenkinimui.

Paramos projektą „Pirk dramblį“, organizuoja žiūrimiausia šalies televizija TV3, naujienų portalas 15min.lt, prodiuserių kompanijos „Videometra“, „Tymdrym“ bei socialinės atsakomybės projektus plėtojanti VšĮ „Atsakingas verslas“. Projektą globoja prezidentas Rolandas Paksas.

Visi norintys prisidėti ir paremti zoologijos sodą gali aukoti skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 litai) ir 1490 (auka 5 litai), pervesdami neribojamą aukos sumą interneto tinklalapyje www.aukok.lt/Projektai/PIRK-DRAMBLI ir įsigydami bilietą į „Pirk dramblį“ paramos koncertą Kauno sporto halėje. Koncerto bilietus platina „Bilietų pasaulis“ tinklalapyje internete, adresu www.bilietupasaulis.lt. Jau spalio 4 dieną įvyksiantis paramos koncertas „Pirk dramblį“ bus transliuojamas tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius