Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rusijoje poilsiautojus apstulbino parašiutu nuleistas asilas

Viename Rusijos paplūdimyje prie Azovo jūros susirinkę poilsiautojai praeitą savaitę buvo sukrėsti pamatę iš dangaus parašiutu besileidžiantį asilą, antradienį pranešė milicija.
Asilas
Asilas / Photos.com

Prie parašiuto pritvirtintas gyvulys gailiai bliovė iš baimės, supdamasis ore virš poilsiautojų, kurie deginosi viename paplūdimyje prie kazokų kaimo Golubickajos, esančio Krasnodaro krašte.

Vietos policijos atstovė sakė, kad asilą parašiutu nuleisti sumanė keli rusai verslininkai, nusprendę tokiu būdu išreklamuoti savo privatų paplūdimį.

Tačiau jie sulaukė Krasnodaro milicijos dėmesio: pareigūnai apie šį nutikimą sužinojo anksčiau šią savaitę ir pradėjo tyrimą.Asilas bliovė, o vaikai verkė.

„Asilas bliovė, o vaikai verkė, – milicijos atstovė spaudai Larisa Tučkova sakė naujienų agentūrai AFP. – Niekas nesusiprotėjo iškviesti milicijos.“

Pareigūnė pasakojo, kad, užuot iškvietę pagalbą, žmonės čiupo fotoaparatus, o vietos laikraščio redakcijoje be paliovos skambėjo telefonai.

„Jis buvo iškeltas taip aukštai į dangų, kad vaikai paplūdimyje verkė ir klausinėjo tėvų: „Kodėl šuniuką pririšo prie parašiuto? – šią savaitę rašė dienraštis „Taman“. – Asilas nusileido baisiai: jį kelis metrus tempė vandenyje, kol leisgyvis gyvulys galiausiai buvo ištrauktas į krantą.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius