-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 31 /2012 06 02

Savaitgalį Vilniuje vyks labdaringas renginys, skirtas paremti beglobius gyvūnus

Birželio 3 d., sekmadienį, nuo 14 iki 20 val., sostinėje vyks „Geležinio vilko“ ir Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus organizuojamas labdaringas renginys „Beglobis vilkas“, skirtas paremti beglobius gyvūnus.
Renginio plakatas
Renginio plakatas / LGGD nuotr.

Renginyje tikrai neteks nuobodžiauti: išvysite mago Justo pasirodymą, galėsite sudalyvauti „Royal Canin“ loterijoje. Atmosferą melodingais garsais pripildys koncertuosiantys muzikantai.

Taip pat išgirsite įvairių naudingų dalykų apie gyvūnų mitybos ir priežiūros ypatumus, su kuriais jus supažindins „Royal Canin promo“ komandos nariai. Įgytos žinios bus vertingos visiems gyvūnų mylėtojams.

Labdaringo renginio metu LGGD Vilniaus skyriaus (beglobis.lt) savanoriai suteiks dominančią informaciją apie savanorystę. Tai itin aktualu norintiems prisijungti prie aktyvių savanorių komandos ir kartu visomis išgalėmis kovoti dėl gyvūnų gerovės.

Savanoriai atsiveš mažuosius keturkojus, kurie ieško namų ir su viltimi akyse laukia juos nuoširdžiai branginsiančių šeimininkų...

Renginyje dalyvaus ir kitos gyvūnus gelbstinčios organizacijos: „Lesė“ bei „SOS gyvūnai“.

Taigi visus neabejingus beglobiams gyvūnams maloniai kviečiame atvykti į K.Sirvydo aikštę Vilniuje, „Geležinio vilko“ kavinę, turiningai ir neabejingai praleisti savaitgalį!

Papildyta. Šventė dėl blogo oro perkelta į kitą savaitgalį, birželio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius