-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė italė Elisabetta Canalis apsinuogino PETA: „Geriau nuoga nei su kailiniais“

Italų aktorė Elisabetta Canalis, kurį laiką buvusi garsaus aktoriaus George'o Clooney mylimąja, visam pasauliui parodė vieną garsiausių Holivudo viengungių suviliojusias kūno linijas.
Elisabetta Canalis
Elisabetta Canalis / PETA nuotr.

Nusimesti drabužius 32-ejų E.Canalis ryžosi naujajai gyvūnų teisių apsaugos organizacijos PETA reklaminei kampanijai.

Italė prisijungė prie ilgo garsių moterų sąrašo, kurios pasisako prieš kailinius. „Geriau eisiu nuoga nei vilkėsiu kailinius“, – toks reklamos šūkis.

E.Canalis prisipažino, kad ją sutikti nusifotografuoti nuogai gero tikslo labui privertė nemaloni patirtis vaikystėje. Aktorė pasakojo buvusi šokiruota, kai būdama vaikas pamatė dokumentinį filmą apie tai, kaip gyvūnai žudomi dėl jų kailio. „Tada buvau maža mergaitė, bet pamaniau, kad niekada niekada niekada gyvenime nevilkėsiu kailinių“, – anksčiau šiemet sakė Italijos TV laidų vedėja.

Šiuo metu E.Canalis yra ir populiaraus televizijos projekto „Dancing With the Stars“ (liet. „Šokiai su žvaigždėmis“) dalyvė ir aktyviai ruošiasi naujajam laidos sezonui. Ji prisipažino, kad šokiai jai padeda užsimiršti ir atitraukia nuo minčių apie skyrybas su G.Clooney.

„Atsiduoti darbui – geriausias būdas atitraukti savo dėmesį nuo jausmų“, – sakė E.Canalis. Pora išsiskyrė šią vasarą po dvejų metų kartu, nors manyta, kad italė taps ta vienintele, kurią aktorius nusives prie altoriaus. Teigiama, kad G.Clooney pabūgo įsipareigojimų, tad neapsikentusi gražuolė nutraukė santykius.

PETA nuotr./Elisabetta Canalis
PETA nuotr./Elisabetta Canalis

VIDEO: Elisabetta Canalis naked photoshoot for PETA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius