-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 16

Išgelbėtas sužeistas liūdniausias pasaulio katinas pasikeitė neatpažįstamai

Internete sparčiai plinta liūdniausiu pasaulio katinu vadinamo Benjamino istorija: keturkojis buvo nurašytas medikų ir jau skaičiavo paskutines gyvenimo dienas, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojom, kuomet jį į savo namus priglaudė nauji šeimininkai.
Liūdniausias pasaulio katinas Benjaminas
Liūdniausias pasaulio katinas Benjaminas / Facebook

Kaip rašo augintinių mylėtojų portalas „Love Meow“, katinas Benjaminas, arba tiesiog BenBenas, į veterinarų rankas pateko sunkiai sužeistas. Manoma, kad jį sužalojo laukinis žvėris. Po apžiūros keturkojis apsigyveno gyvūnų prieglaudoje. Ten jis beveik nieko neėdė, nevaikščiojo, tik nutaisęs liūdną miną gulėjo, o veterinarai buvo įspėję, kad visą likusį laiką šis keturkojis kęs skausmus dėl patirtų sužalojimų.

Galiausiai jis iškeliavo į namus, tačiau dėl prastos sveikatos būklės vėl buvo grąžintas į prieglaudą. Darbuotojai buvo nusprendę, kad neliko kitos išeities, kaip pasitelkus medikamentus numarinti gyvenimo džiaugsmą praradusį katiną.

Visgi tam pasipriešino viena klinikoje dirbanti veterinarė, kuri priglaudė Benjaminą ir šiuo metu negali atsistebėti, kaip pasikeitė jos augintinis. Praėjus devyniems mėnesiams nuo Benjamino išvykimo iš prieglaudos, viskas apsivertė aukštyn kojomis: katinas dabar noriai ėda maistą, vaikšto, bėgioja ir jau gali šokinėti.

Katiną auginanti veterinarė juokiasi, kad nors Benjaminas iš išvaizdos vis dar yra atrodo liūdniausias katinas pasaulyje, tačiau širdyje jis tikrai yra pats laimingiausias augintinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius