Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 19

Kavinės, viešbučiai ir parduotuvės, kuriose galite apsilankyti su augintiniu – žemėlapyje

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ pristato žemėlapį, kuriame sisteminama ir kaupiama informacija apie keturkojus įsileidžiančias kavines, barus, viešbučius ir pan. Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Druskininkai, Panevėžys, Nida, Palanga – tai miestai, kuriuose rasite apie 600 draugiškų gyvūnams vietų, rašoma įstaigos pranešime.
Žemėlapis, kuriame sužymėta, kurios miesto kavinės, parduotuvės ir viešbučiai priima lankytojus su gyvūnais
Žemėlapis, kuriame sužymėta, kurios miesto kavinės, parduotuvės ir viešbučiai priima lankytojus su gyvūnais / drugiskigyvunasm.lt nuotr.

Gyvūnams draugiškas vietas nuo šiol galite rasti čia.

Iš jų – 165 kavinės/barai ir 414 apgyvendinimo paslaugas teikiančių įstaigų. Taip pat su keturkoju draugu priima „Douglas“ parduotuvė (Gedimino pr. 16, Vilnius) bei Nevyriausybinių Organizacijų Avilys – nevyriausybinių organizacijų ir socialinių inovatorių darbo, kūrybos ir bendravimo erdvė (Gedimino pr. 21/2, Vilnius).

Tinklapyje taip pat rasite interaktyvų žemėlapį vietų, kurios priima lankytojus su gyvūnais (žemėlapis nuolat pildomas ir tobulinamas). Na, o popierinių žemėlapių galite ieškoti kavinėse, kurias iš tolo atpažinsite iš „Draugiški gyvūnams“ lipduko, kviečiančio Jus užeiti. Pastebėję, kad jūsų su augintiniu pamėgta vieta nėra įtraukta į žemėlapį, būtinai susisiekite  su projekto koordinatoriais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius