Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dar vieno šunelio šeimininkai emigruoja, o augintinis pasmerkiamas nežiniai

Tai dar viena banali šių laikų istorija: šeimininkai visa šeima išvyksta į užsienį, o jų augintiniui gresia mirtinas pavojus, jeigu per porą dienų neatsiras koks nors žmogus, kuris sutiktų tapti naujuoju keturkojo šeimininku arba bent laikinu globėju.
Taip šunelis atrodė sanitarinės tarnybos narve prieš kelis mėnesius.
Taip šunelis atrodė sanitarinės tarnybos narve prieš kelis mėnesius. / LGGD nuotr.

Vilniuje dovanojamas šunelis yra kurtsharo ir laikos mišrūnas, šį pasaulį išvydęs praėjusių metų rugsėjį. Tad jam dabar tėra septyni mėnesiai. Vos dviejų mėnesių jis su dviem sesutėmis buvo išmestas į Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos narvą. Tad šunelio gyvenimo pradžia irgi buvo standartiškai „lietuviška“ – šeimininkai nepasirūpina savo kalytės sterilizavimu ir nesaugo jos per rują, o po to neturi kur dėti prieauglio, nebent paskandinti arba priduoti kaip nereikalingus daiktus į gyvūnų karantinavimo tarnybą.

Laimė, visi trys mažyliai išgyveno, krito žmonėms į akį ir rado naujus namus. Deja, šios istorijos herojui – dabar jam jau septyni mėnesiai – ir vėl nepasisekė. Prabėgo vos keli mėnesiai, o naujieji šeimininkai jo jau išsižada. Nusprendę išvykti iš šalies, jie paskutinėmis dienomis suskubo ieškoti, kur dėti savo augintinį.

Jau balandžio 17-ąją šunelio šeimininkai išskrenda į užsienį. Tad laiko rasti jam naujus namus tėra iki šeštadienio vakaro. Jeigu gelbėtojų neatsiras, šunelis ir vėl keliaus į sanitarinės tarnybos narvą, iš kurio gali jau niekada nebeišeiti.

Šunelis jaunas ir judrus, labai gero charakterio. Paaugęs tapo panašus į kurtsharą. Deja, dabartinės savo augintinio nuotraukos šeimininkas neatsiuntė, tad turime tik jo nuotrauką iš sanitarinės tarnybos narvo, kai jis buvo gerokai jaunesnis.

Papildyta: šunelis padovanotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius