Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kova prieš senėjimą – kraujo injekcijos

Kova su senėjimu tęsiasi – šiuo metu itin populiarios savo kraujo injekcijos į veidą, tai vadinama S3 terapija, pristatyta gydytojo Danielio Sisterio.
Gražiems plaukams reikia laiko.
Moteris / Photos.com

Procedūra prasideda nuo to, jog į buteliukus privirkščiama žmogaus kraujo ir atskiriama raudonosios kraujo ląstelės, serumas ir trombocitai. Po to pridedama vitaminų, amino rūgščių ir serumas yra įšvirkščiamas į veidą, rašo marieclaire.co.uk.

Pasak gydytojo Sisterio, tai skatina DNR atsinaujinimą, gydo randus, o sausa, išdžiūvusi, raukšlėta oda atrodo natūraliai jauniau. Taigi tam, kad oda atrodytų jauniau nereikia jokių sintetinių medžiagų ar lazerio procedūrų.

S3 terapija prasideda nuo to, jog iš rankos paimamas kraujas – keturi buteliukai, kurie padedami į centrifugą, kad būtų atskirtos raudonosios ląsteles. Po kelių minučių buteliukų dugne lieka kraujo masė, o paviršiuje – gelsvas skystis, kuris išpumpuojamas ir sumaišomas su vitaminais ir baltymais.

Masė per maždaug 10 minučių sušvirkščiama į veidą palei plaukų liniją iki smakro. Visa blogybė ta, jog pas gydytoją turėsite lankytis kas keturis, šešis mėnesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius