-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera dovana vos per kelias minutes

Ieškote dovanos artimam žmogui, tačiau, regis, jau niekuo jo nebegalima nustebinti? Artėja šventės, o jūs vis dar nežinote, ką padovanoti kolegai? Norite praktiškos dovanos, kuri nebūtų nustumta į tolimą kampą lentynoje? Tokiais atvejais iš padėties gelbėja dovanų čekis arba dovanų kortelė.
Gal jau metas pradėti rūpintis dovanomis?
Gal jau metas pradėti rūpintis dovanomis? / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Padovanokite svajonę!

Įteikdami dovanų čekį, jūs suteikiate pasirinkimo laisvę kada ir kam konkrečiai dovanų čekį panaudoti. Ilgas dovanų čekio galiojimo laikas leidžia prisitaikyti ir paslauga pasinaudoti tinkamiausiu metu. Be to, galite padėti išsipildyti artimo žmogaus svajonei. Galbūt daiktas, kurio žmogus trokšta, yra brangus, tuomet, pasinaudojęs jūsų dovanotu čekiu, jis galės prisidėti trūkstamą pinigų sumą. Gal žinote, kad draugas svajoja apie ekstremalų pasivažinėjimą keturračiais, tačiau jam vis neužtenka laiko ar drąsos nuvykti iki trasos? Pastūmėkite jį svajonės išsipildymo link dovanodami čekį ir jis juo būtinai pasinaudos!

Prekybos centrų dovanų čekis – praktiška dovana

Mėgstantiems praktiškas dovanas patartina dovanoti prekybos centrų dovanų čekius. Tuomet gavęs tam tikros vertės dovanų čekį asmuo galės išsirinkti jam reikalingą ar labiausiai patikusį daiktą bet kurioje prekybos centro parduotuvėje. Tokia dovana tinka bet kurio amžiaus žmonėms, juk vaikai galės sau dovaną išsirinkti žaislų parduotuvėse, o tėvai įsigis ką nors naudingo namams, šeimininkės knygyne galės išsirinkti receptų knygą, o prisiekę žvejai – naujausią meškerę ir pan.

Gal žinote, kad draugas svajoja apie ekstremalų pasivažinėjimą keturračiais, tačiau jam vis neužtenka laiko ar drąsos nuvykti iki trasos? Pastūmėkite jį svajonės išsipildymo link

Dovana el. pašto dėžutėje

Esate išvykęs iš Lietuvos ir negalite perduoti dovanos brangiam žmogui? O gal laikas taip spaudžia, kad nebėra laiko lakstyti po parduotuves? Kai kurie pardavėjai siūlo įsigyti elektroninius dovanų čekius. Jums tereikia interneto svetainėje išsirinkti tinkamiausią dovanų čekį, įrašyti į jį linkėjimą, įdėti spalvingą nuotrauką ir siųsti dovanų čekį elektroniniu paštu arba atsispausdinti savo spausdintuvu. Tai neįtikėtinai greita ir patogu, o dovaną gavęs žmogus tikrai liks nustebintas ir pamalonintas.

Dovana, telpanti į piniginę

Ilgai klaidžiojate prekybos centruose, tačiau nerandate tinkamos dovanos? Nepamirškite, kad čia galite įsigyti dovanų korteles. Įrengtuose stenduose rasite įvairių pasiūlymų poilsiui, aktyvioms pramogoms, grožio ir sveikatos procedūroms, restoranams ir t.t. Jums telieka išsirinkti patraukliausią pasiūlymą ir apmokėjus aktyvuoti dovanų kortelę. Tokią kortelę gavęs žmogus galės ją tiesiog įsidėti į piniginę kaip ir bet kurią kitą kortelę, o panorėjęs – bet kada ja pasinaudos.

Pridėkite nuoširdumo

Tiek dovanų čekis, tiek dovanų kortelė – dovanos, kurias įsigysite vos per kelias minutes, todėl norėdami padaryti didesnį įspūdį, įdėkite į dovaną daugiau širdies. Prieš spausdindami elektroninį dovanų čekį paieškokite spalvingos ir linksmos nuotraukos ar paveikslėlio, kuris pakeltų gavėjui nuotaiką, ar pažadintų prisiminimus. Taip pat nepamirškite įrašyti sveikinimo ir taip suasmeninti dovanų čekį. O dovanų kortelę galite sumaniai įpakuoti, tereikia šiek tiek fantazijos...

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti draugams, artimiesiems ar kolegoms? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius