-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Pilypaitė: Man šventės atrodo stebuklingos

Trykšdama optimizmu ir gera nuotaika dainininkė Asta Pilypaitė neabejoja – žiemos šventės – stebuklų metas. 38-erių atlikėja kartu su dviem dukrelėmis nekantriai laukia ateinančio Kalėdų Senio ir iš anksto ketina susikurti šventinę nuotaiką.
„Tiulio fėjų“ šeimininkė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pasikvietusi būrį garsių mamų ir dukrų pristatė savo naująją kolekciją
Asta Pilypaitė su dukra / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Vienas žodis, kuris apsako žiemos šventes – „stebuklingos“. Mes galime patys sukurti stebuklus ir nereikia ieškoti kitų, kurie padarytų tai už mus. Gerą nuotaiką „gaminame“ mes. Svarbu atsikėlus iš ryto sau pasakyti – šiandien stebuklinga diena. Nebūtinai reikia laukti Kalėdų“, – su šypsena atsikelti jau rytoj ragino A.Pilypaitė. Jos teigimu, toks atsivėrimas, kad ir pačiam sau, išlindimas iš „kokono“ iš tiesų gali padėti gyventi geriau. „Galima paliūdėti, bet blogi laikai vis tiek praeina ir ateina geri“, – šypsojosi atlikėja.

Pasak A.Pilypaitės, ji su dukromis paiso įprastų Kalėdų tradicijų. „Labai svarbus ir malonus tas švenčių laukimas. Kadangi mano darbas yra per šventes, numačiau savaitę laiko prieš Kalėdas, iki Kūčių, kai su mergaitėmis šventiškai leisime laiką – eisime pirkti dovanų, rašysim laiškus Kalėdų Seneliui, prieš tai dar papuošime eglutę ir išgražinsime namus“, – planais dalijosi moteris. Ji užtikrino, kad nors ir koncertuos per šventes – vaikams dėmesio nepristigs.   „Nenoriu, kad vaikams kažko trūktų. Būtinai kartu valgysime Kūčių vakarienę, lauksime Kalėdų Senelio, ateinančio per langą. Kalėdos man šeimos šventė“, – sakė A.Pilypaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius