Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovanų paieškos – Merūnui malonumas

Dainininkui Merūnui Vitulskiui negaila savo laiką aukoti dovanų paieškoms – jam tai mielas užsiėmimas. Tačiau pačiam iš kitų gauti dovanų atlikėjui nėra malonu.
Merūnas
Merūnas / Organizatorių nuotr.

„Aš dovanų gauti nelabai mėgstu – labai nepatogiai tada jaučiuosi, tai toks labai keistas kompleksas“, – nusijuokia Merūnas ir tuoj pat priduria, kad kitiems įteikti dovanėles jam išties patinka ir yra tikras malonumas.

„Dovanoms negailiu nei pinigų, nei paieškų. Dabar aišku šiek tiek kitoks laikas atėjo. Kalbu ne apie krizę, tiesiog atsirado labai daug darbų, dovanų paieškoms nebelieka tiek laiko, kiek norėtųsi skirti. Dažniausiai stengiuosi rasti konkrečiai tai, ko šeimos narys ar draugas nori gauti“, – teigia M.Vitulskis.

26 metų dainininkas vykdamas ieškoti dovanų dažniausiai konkrečiai žino, ką nori rasti – artimųjų visados pasiteirauja, ką šie norėtų gauti švenčių proga.

„Užklausiu, bent juokais, ko kas norėtų gauti iš Kalėdų Senelio. Kai kas ir netyčia išsiduoda. Vis tiek kokiu nors būdu iškvočiu ir sužinau“, – šypteli Merūnas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius