Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius dovanas renka paskutinę minutę

Paklaustas, ar ruošiasi Kalėdoms, pilnutėles klausytojų sales surenkantis dainos „Velnias, man patinka Kalėdos“ atlikėjas Marijonas Mikutavičius sakė, kad jam ruoštis nereikia.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Superku viską paskutinę dieną“, – prasitarė atlikėjas, noriai išvengiantis ilgų dovanų paieškų. Dainininkas pasakojo kol kas neturintis jokių ypatingų sumanymų artimiesiems, o geriausia dovana sau įvardijo savo ir mylimų žmonių sveikatą.

„Paprastai pasitaiko tušinukai, šalikai arba pirštinės“, – įprastai gaunamas dovanas vardijo M.Mikutavičius. Tačiau, anot jo, visos dovanos geros. „Visų pirma dovanotam arkliui į dantis nežiūri. Negali sakyti, kad dovana nepatinka. Visos dovanos yra geros“, – sakė dainininkas. M.Mikutavičius atskleidė vis dar tikintis Kalėdų Seneliu.

Aišku, tikiu Kalėdų Seneliu.„Aišku, tikiu Kalėdų Seneliu, jis skaito žmonių laiškus, sužino, ko jie nori dovanų. Todėl nemanau, kad blogai, kai kas nors pasisako iš anksto, ką norėtų gauti. Juk sako ir Kalėdų Seneliui“, – kalbėjo atlikėjas.

Daug koncertuojantis ir darbais televizijoje užsivertęs M.Mikutavičius prisipažino dabar savo rankomis dovanų nekuriantis, nors vaikystėje tokių akimirkų buvo. „Dariau atvirukų iš popieriaus. O kai suaugai... pilnos parduotuvės dovanų. Manau, pakanka to, kad žmonės tiesiog pavakarieniauja kartu, kam sureikšminti dovanas“, – sakė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius