Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Švenčių stalui. Smagiosios pievagrybių salotos

Tiems, kurių skrandžiui jau kiek pabodo „bulvinės“ mišrainės ir šviežių daržovių salotos, siūlome kiek kitokią pievagrybių ir vaisių interpretaciją.
Pievagrybiai
Pievagrybiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Salotos Pievagrybis

Pievagrybių salotoms (4–5 porcijoms) reikės:

300–400 g apvirtų arba šviežių pievagrybių,
300–400 g saldžiarūgščių obuolių,
300–400 g apelsinų,
300–400 g fermentinio sūrio,
Šiek tiek šviežių petražolių,
Majonezo pagal skonį.

Nulupame apelsinus, padalijame į skilteles ir šias supjaustome, grybus supjaustome skiltelėmis, tuomet nulupame obuolius ir supjaustome kubeliais. Sūrį sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į vieną indą. Į salotas supilame majonezą ir viską sumaišome. Prieš patiekdami ant stalo, pabarstome smulkintomis petražolėmis. Gal kiek ir užtruksite, bet rezultatas to vertas. Skanaus!

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius