-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokytojų namų kiemelyje – smagios Kalėdų eglių išlydėtuvės

Sausio 6 d. 15 val. Vilniaus mokytojų namai kviečia šeimas į savo kiemelyje vyksiančią tradicinę šventę „Lik sveika, Kalėdų eglute“. Pagrindinis renginio akcentas – smagus ir gyvas atsisveikinimas su šventinėmis eglėmis, iškilmingas jų palydėjimas atgal, į miško globą, idant kitais metais, paūgėjusios, galėtų vėl sugrįžti į šeimas.
Beveik du dešimtmečius Vilniaus mokytojų namų rengiama šventė „Lik sveika, Kalėdų eglute“ yra neatskiriama Vilniaus kalėdinio šurmulio pabaigos dalis.
Beveik du dešimtmečius Vilniaus mokytojų namų rengiama šventė „Lik sveika, Kalėdų eglute“ yra neatskiriama Vilniaus kalėdinio šurmulio pabaigos dalis. / Mokytojų namų nuotr.
Temos: 1 Kalėdų eglė

Belaukiant šventės pradžios, kiemelyje mažieji vilniečiai galės mėgautis smagiais žaidimais: klaidžioti gyvatiškais labirintais, laimės ieškoti „Laimės šulinyje“, rankos taiklumą išbandyti metant kamuolius į stebuklingus lankus ar būti paliestais stebuklingu gyvatės liežuviuku.

Šventės pradžią paskelbs mušamųjų instrumentų grupė „Būgnų fiesta“. Smagias dainas dainuos vaikų grupė „Kiviukai“, vokalinis ansamblis „Kivi“. Zuikis Leonardas vaišins karšta kakava. Šventę aplankys Trys Karaliai. Renginio smagią nuotaiką kurs ypatingas, nes niekad neištirpstantis Sniego Senis Besmegenis.

Organizatoriai ragina mažuosius parašyti padėkos laiškelius Kalėdų Seneliui ir juos atsinešti į renginį. Stebuklingi balionai juos nuskraidins tiesiai į Senelio namus. Toliau bus buriama Gerų vaikų bendruomenė.

Tad jeigu per šventes Jūsų namuose svečiavosi lietuviško miško žaliaskarė, nupuošę ją, neišmeskite bet kur, o atkeliaukite kartu su ja į Vilniaus mokytojų namų kiemelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius