Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originalų paveikslą knygų mugėje sukūrė daugiau nei du tūkstančiai žmonių

Vasario 21-24 dienomis vykusioje knygų mugėje „Zoombook“ kartu su mugės lankytojais pasiekė originalų rekordą: 4 m pločio ir 2,5 m aukščio paveikslą kūrė daugiau nei du tūkstančiai žmonių.
Originalų paveikslą knygų mugėje sukūrė daugiau nei du tūkstančiai žmonių
Originalų paveikslą knygų mugėje sukūrė daugiau nei du tūkstančiai žmonių / „Zoombook“ nuotr.

Ryškiaspalvius dažus ant specialiai paruošto pagrindo lankytojai šaudė dažasvydžio šautuvais. Šios kūrybinės akcijos rezultatas – didžiulis, abstraktus paveikslas, kurio nuotrauka artimiausiu metu bus įkelta į www.zoombook.lt ir bus prieinama visiems norintiems susikurti originalią užrašinę, foto knygą ar foto drobę. 

„Džiaugiamės, kad linksma kūrybinė akcija pavyko ir tiek daug mugės svečių kartu kūrė originalų piešinį. Knygų mugėje taip pat atšventėme vienerių metų „Zoombook“ gimtadienį, žadame ir ateinančiais metais stebinti originalumu“, – sakė Artūras Karosas, „Zoombook“ valdančios bendrovės UAB „Balto“ direktorius.

Akcija įtraukė ir žinomus meno žmones. Savo „potėpį“ didžiuliame paveiksle paliko menininkė Ieva Babilaitė-Sitas, „Zoombook“ stende apsilankė aktorė Nijolė Narmontaitė. 

Internetinėje erdvėje veikianti  maketavimo sistema „Zoombook“ skirta foto knygų, užrašinių ir foto drobių kūrimui. Šis paprastas ir patogus virtualus įrankis suteikia didelę kūrybinę laisvę – jo pagalba vartotojai gali kurti knygas iš savo nuotraukų ar ant drobės atsispausti piešinius bei fotografijas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius