-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 26

Artėjant filmo premjerai – antras „Amaya“ plakatas (video)

Romantinė meilės istorija „Amaya“ Lietuvos kino teatruose bus pradėta rodyti rugsėjo 17 d. Jau dabar filmas sulaukė didelio dėmesio ir yra viena laukiamiausių šio rudens kino premjerų. Ir tai nenuostabu.
Filmo „Amaya“ antras plakatas
Filmo „Amaya“ antras plakatas / Plakato fragmentas
Temos: 1 „Amaya“

Ankstesnis filmo režisieriaus Mario Martinsono darbas – drama „Nereikalingi žmonės“ – buvo labai teigiamai įvertintas ir Lietuvos žiūrovų, ir pasaulio kino meistrų – mūsų šalyje filmą pamatė per 50 tūkst. kino mėgėjų, o tarptautiniame A kategorijos Šanchajaus kino festivalyje, kuriam 2008 m. pirmininkavo garsusis režisierius Wong Kar Wai, „Nereikalingi žmonės“ buvo apdovanoti už geriausią režisūrą ir geriausią filmo muziką.

Tarptautinis pripažinimas atvėrė Mariui Martinsonui plačias kūrybines galimybes. Į naująjį savo filmą jis sukvietė visą būrį pasaulinio lygio kino žvaigždžių – japonę Kaori Momoi, vaidinusią „Oskarais“ apdovanotoje dramoje „Geišos išpažintis“, britą Dexterį Fletcherį, sužibėjusį Guy Ritchie filme „Lok, stok arba šauk“, bei pratęsė vaisingą bendradarbiavimą su kultine Lietuvos muzikos, teatro ir kino asmenybe Andriumi Mamontovu, kuris filme „Amaya“ atliko pagrindinį vaidmenį ir sukūrė filmui muziką.

Filmas „Amaya“ pasakoja apie romantiką Polą, kuris po dramatiško išsiskyrimo su mylimąja leidžiasi į klajones po pasaulį. Prabėga treji metai ir Polas atsiduria Honkonge. Čia likimas vyrą suveda su trimis moterimis, kurios padeda Polui išgyventi dar nepatirtas žodžių „meilė“, „ilgesys“, „džiaugsmas“, „išsiskyrimas“ prasmes ir iš naujo atrasti gyvenimo pilnatvę.

VIDEO: Filmo AMAYA kino anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius