Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 12 02

Brangiausio suomių filmo kūrėjai stato tęsinį, kuriame blogį įkūnys V.Putinas

Visų laikų brangiausio suomių filmo „Geležinis dangus“ („Iron sky“) kūrėjai stato tęsinį. Pirmojoje fantastinio filmo dalyje pagrindine blogio jėga buvo po karo Mėnulyje prieglobstį radę naciai. Antrosios dalies reklama vaizduoja Rusijos prezidentą V.Putiną.
Vladimiro Putino personažas
Vladimiro Putino personažas

Antrojoje dalyje filmo veiksmas vyksta praėjus 20 metų po žemę nusiaubusio branduolinio karo.

Pasak filmo kūrėjų, jis bus neigiamas personažas, kurį suvaidins suomių aktorius Karis Ketonenas. Išleistame vaizdo klipe V.Putino personažas šoka skambant grupės „Laibach“ oranžuotam Rusijos himnui. Ši slovėnų grupė sukūrė muziką ir pirmajai „Geležinio dangaus“ daliai.

Kūrybinė grupė garsėja savo originaliais scenarijais. Pirmojoje dalyje buvo pasakojama apie nacių koloniją Mėnulyje, kurioje jie slėpėsi po pralaimėto Antrojo pasaulinio karo, kol galiausiai nusprendė grįžti į Žemę.

VIDEO: Šokantis V.Putinas kino filme

Antrojoje dalyje filmo veiksmas vyksta praėjus 20 metų po Žemę nusiaubusio branduolinio karo. Pagrindine blogio jėga tampa dinozaurų armija, kuriai vadovauja Adolfas Hitleris.

Pirmąjį filmą atsisakė finansuoti kino prodiuseriai, todėl kūrėjai savo idėjai pinigus surinko pasitelkdami internetą ir minios finansavimo būdą – gerbėjams buvo pasiūlyta iš anksto susimokėti už filmo bilietus. Taip tik iš aukų pavyko surinkti 1,2 mln. dolerių.

Iron sky kadras
Iron sky kadras

Antrajai daliai tokiu būdu tikimasi surinkti apie 10 mln. dolerių – tai sudarytų 40 proc. filmo biudžeto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius