Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 30

„Briliantinė ranka“: pirmasis striptizas sovietų kine (video, nuotraukos)

Žurnalas „Premiere“ iš kažkur iškapstė prieš 36 metus sukurto filmo „Briliantinė ranka“ kai kuriuos intymaus pobūdžio epizodus. Nors, ekspertų nuomone, ne iškapstė, o sumontavo iš kelių nuotraukų.
Filmo „Briliantinė ranka“ kadrai
Filmo „Briliantinė ranka“ kadrai / Filmo kadrai

Įdomu, kad žurnalas kažkodėl panoro parodyti visiškai apsinuoginusios Svetlanos Svetličnajos heroję filmo scenoje „Aš nekalta, jis pats atėjo“. Suprantama, ši nuogumu dvelkianti scena buvo iškirpta iš filmo ir žiūrovai jos neišvydo.

Režisieriaus Leonido Gaidajaus kino filmo „Briliantinė ranka“ filmavimas aktorei S.Svetličnajai vos nekainavo karjeros. Lengvabūdės viliotojos su chalatėliu vaidmens atlikėjai teko pademonstruoti pirmą ir vos ne paskutinį sovietinio kino istorijoje profesionalų striptizą.

Žvelgiant iš šių dienų perspektyvos, prieš 36 metus tai buvo absoliučiai nekalta scena. Tačiau tada kino ir kiti kritikai ją pavadino pernelyg atvira ir skandalinga. Todėl žurnalo „Premiere” redakcija nusprendė atkurti istorinį teisingumą ir parodyti intymiąją sceną, kurios neišvydo žiūrovai. Leidinys publikavo ir aktorės nuotrauką „iš filmo“ be bikinio.

Tiesa, kol kas neaišku, kaip reagavo pati aktorė S.Svetličnaja į niekam nematytą jos keturiasdešimties metų senumo personažo pusę. Tikėtina, kad žurnalo „Premiere“ vadovybė pasirengusi pasiaiškinti juridinėse instancijose dėl savo drastiško poelgio. 

VIDEO: Аида Ведищева "Помоги Мне" Aida Vedishcheva "Pomogi Mne" (Brilliantovaya Ruka)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius