-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 15

Džiugi žinia Indianos Džounso gerbėjams – sulauksime ir penktosios dalies

Kino kompanija „Walt Disney“ antradienį oficialiai paskelbė, kad 2019-ųjų birželį planuoja pasauliui pristatyti dar vieną franšizės apie garsiojo archeologo Indianos Džounso dalį.
Indianos Džounso nuotykių kūrėjai neišvengė daugybės klaidų.
Harrisonas Fordas dar kartelį apsirengs garsiojo archeologo kostiumą. / „Scanpix“ nuotr.

„Indiana Džounsas yra vienas iš didžiausių kino istorijos herojų, tad mes nekantriai laukiame, kad 2019-aisiais galėtume sugrąžinti jį į ekranus“, – naujienų agentūra „Reuters“ cituoja „Walt Disney Studios“ vadovo Alano Horno žodžius.

Naujojo filmo pavadinimas kol kas neatskleidžiamas, tačiau jau žinoma, kad ir ši juosta neišsivers be režisieriaus Steveno Spielbergo ir 73 metų aktoriaus Harrisono Fordo. S.Spielbergas režisavo ir visas ankstesnes franšizės dalis, o H.Fordas visuose keturiuose filmuose vaidino nutrūktgalvį archeologą.

Ketvirtoji franšizės dalis „Indiana Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė“ buvo pristatyta 2008 metais. Šiame filme herojus susitiko su savo pirmąja meile, kurią vaidino Karen Allen, ir savo suaugusiu sūnumi, kurio vaidmenį atliko Shia LaBeoufas. Kino kompanija nepranešė, ar naujame scenarijuje atsirado vietos šiems veikėjams.

Pirmoji juosta apie Indianos Džounso nuotykius pasirodė dar 1981-aisiais, kai H.Fordui buvo tik 39-eri. Šis filmas ir jo tęsiniai sulaukė iš esmės teigiamų kritikų atsiliepimų ir sužėrė kūrėjams apie 2 mlrd. dolerių pajamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius