Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 12

Filmas Jam ir Jai: „Paskutinė riba“

Ne paslaptis, kad kiekvienas naujas filmas su šių dienų veiksmo filmų asu, britų aktoriumi Jasonu Stathamu, sulaukia labai daug dėmesio ir taip pat daug kritikos dėl vienodo konteksto. Juo aktorius pastaraisiais metais maitina savo gerbėjus, tačiau žmonės vis vien kaip pramogą renkasi jo naujus filmus ir nesigaili.
Jasonas Stathamas
Jasonas Stathamas

Jam:

Vyrams, žinoma, svarbiausia gauti kiek įmanoma daugiau adrenalino peržiūros metu, o to tikrai netrūksta šiame, pagal Sylvesterio Stallones scenarijų pastatytame filme. Iš kitos pusės vien tik efektingomis kovos scenos režisierius neapsieina. Juosta turtinga ir labai nebloga istorija apie tėvą. Kaip žinome, kiekvienas save gerbiantis vyras turi saugoti tai, kas jiems brangiausia – savo moterį, atžalą, namus. Žiūrint šį filmą visa tai bus galima pamatyti, o kartu pajausti ir tėviškos savigarbos jausmą. Taigi nenuostabu, jog būtent toks vyriškas aktorius kaip Jasonas Stathamas priduoda daugiau pasitikėjimo savimi, savo vyriškumu. Jeigu tokių kietų kino personažų pasaulėžiūra sutampa su žiūrovo, tai iš karto po peržiūros galima išeiti su aukštai iškelta galva. To būtent ir siekia kino kūrėjai, kad vyrai savyje atrastų dalį to vyriškumo, kuris galbūt paslėptas kažkur giliai.

Ištrauka iš filmo "Paskutinė riba"
Ištrauka iš filmo "Paskutinė riba"

Po tokių stiprių pamąstymų reikia kaip ir visada uždegti parako statinę, ir tokie susidūrimai kaip Brokeris su Aligatoriumi priverčia sėdėti įtemptai, belaukiant dar stipresnės veiksmo scenos. Kraujas gal ir nesilieja laisvai, kaip būdinga beveik visiems veiksmo filmams su Jasonu, tačiau jo suvaidintas personažas ekrane pasirodo išties gana efektingai ir galingai. Dėl to žiūrovas tikrai nenuobodžiaus ir nedirsčios į laikrodį laukdamas filmo pabaigos.

Jai:

Visada galima susidurti su klausimu – ką gi gali veikti moteris filmo peržiūroje su Jasonu Stathamu? Atsakymas labai paprastas – Jasonas Stathamas. Išties, britų aktorius tapo ne tik vyriškumo simboliu moterų tarpe, tačiau dar ir vienu geidžiamiausiu pasaulio aktoriumi. Jis savo griežtais veido bruožais pavergė ne vieną moteriškos lyties atstovę.

Ištrauka iš filmo "Paskutinė riba"
Ištrauka iš filmo "Paskutinė riba"

Moteris filme taip pat gali susipažinti su šeimos vertybių ir tikrojo tėvo pavyzdžiu, kuriam visų pirma rūpi jo mažos mergaitės gerovė, o ne asmeninės ambicijos. Toks vyro portretas negali nežavėti, ir sunku suabejoti, jog kuri nors moteris atsisakytų tokio idealo savo pašonėje. Iš kitos pusės, filme gana vaizdžiai parodomos muštynės, tačiau tai neturi atgrasinti moters žiūrėti šios juostos. Filme netrūksta ir draminių elementų, o tai paskatins moteris užjausti pagrindinius filmo herojus. Net ir tuos neigiamus, kurių gyvenimas irgi ne rožėmis klotas.

Aktoriai, o ypač Jasonas, vienas iš maloniausių nutikimų moterų akims. Sunku net apibūdinti tą jausmą, kai peržiūros metu moterys mėgsta pagrindinį veikėją vien dėl to, jog jį įkūnija mėgiamiausias aktorius arba tik dėl to, jog jis yra toks žvėriškai patrauklus. Kaip bebūtų, tai stiprus veiksnys, dėl ko moteriškos lyties atstovės turi apsilankyti šiame filme. Jos pamatys visiškai kitokį aktorių, nei matė iki šiol.

Filmas „Paskutinė riba“ pasieks Lietuvą jau gruodžio 13 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius