-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 05

Paskelbta dar vieno filmo apie Betmeną premjeros data (video)

Gera žinia filmų „Betmenas“ gerbėjams! Jau paskelbta naujausio filmo „Betmenas 3“ pasaulinė premjera – 2012 m. liepos 20 d. Filmą ir vėl režisuos Christopheris Nolanas, pristatęs ir pirmuosius du savo filmus apie žmogų-šiksnospranį: „Betmenas. Pradžia“ ir „Tamsos riteris“.
Betmenas
Betmenas / Kadras iš filmo

2008 metais parodytas fantastinis nuotykių filmas „Tamsos riteris“ į kino istoriją įėjo kaip pelningiausiai startavęs visų laikų filmas. Anksčiau šis rekordas priklausė komiksui „Žmogus-voras 3“. Per pirmąsias tris dienas juosta apie žmogų-šikšnosparnį „Tamsos riteris“ į Jungtinių Amerikos Valstijų kino teatrų kasas sušlavė net 155,340 mln JAV dolerių, kai tuo tarpu „Žmogus-voras 3“ praėjusių metų gegužę surinko 151,1 mln JAV dolerių.

Filmas, kuriame paskutinį savo vaidmenį atliko Heathas Ledgeris, surinkęs 13, 1 mln. JAV dolerių, tapo lyderiu ir aktoriaus gimtinėje Australijoje ir Meksikoje, kur juosta surinko 6,6 mln. Liepos 18-20 d. savaitgalis tapo pačiu sėkmingiausiu Holivudo istorijoje – per tris dienas buvo parduota bilietų už 253 mln. JAV dolerių.

„Tamsos riteris“ jau pirmąją rodymo dieną pademonstravo galingą startą ir JAV bei Kanadoje surinko 66,4 mln. JAV dolerių 4,366 kino teatruose. Kaip teigia kino studijos Warner Bros atstovai, šio filmo sėkme didžiąja dalimi galima laikyti talentingo režisieriaus Christopherio Nolano puikią idėją, taip pat prie sėkmės vienareikšmiai prisidėjo nepakartojama Heatho Ledgerio vaidyba. Juostoje aktorius įkūnijo bejausmį žudiką-psichopatą Džokerį, už kurį pranašaujamas pomirtinis „Oskaras“. „Tamsos riterio“ biudžetas – 185 mln. JAV dolerių.

Trečiasis „Beetmenas“ kol kas pavadinimo neturi.

VIDEO: Batman 3: Legends Trailer 2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius