-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 28

Režisierė Giedrė Žickytė kviečia į „Meistro ir Tatjanos“ premjerą jūsų namuose

Spalio 16-ąją šalies kino teatruose pasirodys jaunosios lietuvių kino žvaigždės Giedrės Žickytės filmas „Meistras ir Tatjana“, pasakojantis genialaus fotografo Vito Luckaus gyvenimo ir aistringos meilės istoriją. Iki šių dienų sklindančios legendos apie tuometinius pasisėdėjimus Luckų namuose įkvėpė režisierė Giedrę Žickytę ir jos kolegas paskelbti netikėtą konkursą. „Kino seansas – tavo namuose“.
„Ant galvos“
„Ant galvos“ / Vito Luckaus nuotr.

„Vilniuje gyvenęs Vitas Luckus buvo ne tik neeilinė asmenybė, monumentalus kūrėjas, bet ir Lietuvoje bei už jos ribų garsių vakarėlių organizatorius ir siela. Vito ir gražuolės Tatjanos namai visada pilni vaišių, svečių iš tolimiausių pasaulio kampelių ir kūrybinių pokalbių iki aušros“, – rašoma pranešime.

Likus daugiau nei mėnesiui iki filmo premjeros, gerbėjams yra galimybė siūlo savo namuose surengti ypatingą išankstinę filmo „Meistras ir Tatjana“ peržiūrą kartu su savo draugais ir režisiere Giedre Žickyte.

Norintys tapti tokių peržiūrų šeimininkais turi išpildyti vos kelias sąlygas – turėti pakankamai erdvų kambarį, technines galimybes rodyti filmą, o svarbiausia – puikią kompaniją draugų.

Daugiau informacijos apie konkurso salygąs rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius