Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21

Svajojate vaidinti? Pirmo lietuviško siaubo filmo „Rūsys“ kūrėjai ieško aktorių

Pirmą kartą Lietuvoje statomo psichologinio siaubo filmo „Rūsys“ prodiuseris džiaugiasi tokiu dideliu visuomenės dėmesiu šiam kinui ir tikina, kad tai dar labiau motyvuoja stengtis.
Rankos
Rankos / 123rf.com nuotr.

Jau iki šios dienos sulaukta krūvos laiškų, žinučių „Facebook“ tinkle ir skambučių su įvairiausiais pasiūlymais – nuo grimuotojų iki aktorių. Tačiau pastarųjų tam tikriems vaidmenims vis dar trūksta, todėl jei esi 25 – 35 metų vaikinas ar mergina ir trokšti išbandyti save vaidyboje – nepraleisk šio šanso. El. pašto adresu siaubo@filmasrusys.lt siųsk savo nuotrauką, amžių ir telefono numerį. Jei kūrybinei grupei patiksi – sulauksi skambučio ir lapkričio 29 dieną Vilniuje tavęs lauks intriguojantis kastingas.

Filmo kūrybinė komanda dėkoja portalo 15min.lt skaitytojams, kurie jau padėjo apsispręsti dėl filmavimo vietos bei atsakė, ar filme reikalingas kraujas. Sekti filmo kūrimo įdomybes bei bendrauti su filmo kūrėjais galite specialiame filmo „Facebook“ puslapje www.facebook.com/filmasrusys arba teminėje portalo 15min.lt skiltyje www.15min.lt/rusys.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius