-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08 /2014 04 10

15min.lt konkursas: laimėkite Sally Green knygą „Pusiau blogas“

15min.lt ir leidykla „Baltos lankos“ skelbia konkursą: laimėkite pasaulinį bestselerį paaugliams, Sally Green knygą „Pusiau blogas“. Ši autorė jau dabar lyginama su tokiomis rašytojomis kaip Joanne K. Rowling, Stephenie Mayer ir Suzanne Collins.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Baltos lankos“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Knygoje pasakojama istorija apie jauną vaikiną Neitaną. Nors manoma, kad šiuolaikiniame pasaulyje gyvena tik gerus darbus darantys baltieji raganiai ir blogais garsėjantys juodieji, Neitanas – pusiau baltasis, pusiau juodasis raganius. O štai jo tėvas – galingiausias ir baisiausias pasaulio juodasis. Todėl Neitaną medžioja visi. Jam tenka gyventi narve, pririštam, mušamam it šuniui, ir treniruotis tapti žudiku. Vienintelė viltis išlikti gyvam – pabėgti ir iš tėvo gauti tris dovanas, kurios padarytų jį tikru raganiumi ir suteiktų stebuklingų galių.

Literatūros kritikai pažymi, kad tai nėra tipinė šiuolaikinė knyga apie raganas. „Tai knyga apie raganas ir raganius, kurioje net ir ieškodami nerasite nė vienos pelėdos ir akinukų apskritais stiklais. Turbūt tai bus naujosios „Bado žaidynės“... Nuostabu ir visiškai įtikinama – man labai patiko“, – taip knygą vertina garsi rašytoja Kate Atkinson.

Jūs galite laimėti šią knygą, atsakę į klausimą: šios knygos epigrafas yra toks: „Jei savaime nėra nei gerų, nei blogų dalykų, tik mūsų galvojimas paverčia juos tokiais“. Kas šių eilučių autorius?

Atsakymą galite rašyti „15min knygų lentynos“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“. 

Atsakymas - Viljamas Šekspyras. Nugalėtoja tapo Eglė Skrebytė. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl prizo atsiėmimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius