Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Perskaitęs erotinį romaną „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“, šveicaras taip pamylėjo merginą, kad ji mirė

Pirmoji erotinės trilogijos „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ (Fifty Shades of Grey) knyga Vokietijoje tapo didžiuliu hitu. Primename, kad, nepaisant prieštaringų kritikų vertinimų, per 11 dienų, kai pasirodė pirmoji trilogijos dalis, buvo parduota pusė milijono jos egzempliorių.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Alma littera“ nuotr.

Britų rašytojos E.L.James romane išdėstyta 21 metų anglų literatūros studentės ir jos sadistiško meilužio milijardieriaus istorija sulaukė didžiulio populiarumo ne tik angliškai kalbančiame pasaulyje.

Ko gero, didelį įspūdį ji paliko ir 31-erių metų šveicarui, kuris, perskaitęs romaną, taip pamylėjo savo 28-erių merginą vokietę, kad ji mirė.

Mixnews rašo, kad porelė išbandė sadomazochistinį seksą. Po jo mergina be sąmonės nuvežta į ligoninę. Nustatyta, kad jai 123 kartus suduota medine lazda. Netrukus mergina mirė.

Užsienio žiniasklaida rašo, kad mergina su būsimu meilužiu-žudiku susipažino per internetą. Kaltinamas netyčiniu nužudymu šveicaras tvirtina, kad mergina pati jo prašė išbandyti sadomazochistinius elementus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius