-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą knygynų lentynose – knyga, skirta motociklininkams

Motociklininkų sezonui įsibėgėjus, knygynuose entuziastai jau gali rasti knygą „Motociklininko ABC: tobulo vairavimo link“. Tai pirma Lietuvoje tokio pobūdžio knyga, tapusi bestseleriu Estijoje, parašyta motociklininko Sverre Lasn. Knygos tekstus papildo piešiniai, iliustracijos ir kita informacija susijusi su motociklo vairavimu. Knyga naudinga ir pradedantiesiems, ir patyrusiems motociklininkams.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Pasak Sverre Lasn, tam, kad pajustum tikrąjį važiavimo motociklu džiaugsmą, geros nuotaikos nepakanka – reikalingas nuolatinis vairavimo įgūdžių tobulinimas, atidumo treniravimas ir sukauptos patirties užtvirtinimas. Šis glaustas vadovėlis padės šlifuoti vairavimo techniką ir mokytis teisingų vairavimo veiksmų.

„Kiekviena mano patirta pavojinga motociklo vairavimo situacija ar net griuvimas vertė analizuoti, kokia buvo tokios situacijos priežastis ir kaip būčiau galėjęs išvengti pavojaus ar bent jau sušvelninti padarinius“, – knygos įvade teigia autorius Sverre Lasn.

Knygoje aprašyta ilgametė autoriaus patirtis, taip pat patyrusių mototuristų, vairavimo instruktorių ir motolenktynininkų išsakytos mintys. Leidinyje supažindinama su vairavimo veiksmais bei technika, motociklo elgsena – tuo, kas padeda būti pasirengusiam keliuose iškylantiems netikėtumams, patariama, kaip elgtis skirtingose situacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius