-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 14

Davido Bowie žmona Iman prasitarė apie galimas muzikos legendos gastroles

Melomanams nepaliaujamai spekuliuojant apie muzikos legendos Davido Bowie galimas gastroles, jo žmona Iman, panašu, išdavė ilgai laikytą paslaptį, kad D.Bowie iš tikrųjų išsiruoš į turą, kurio metu pristatys naujausią savo albumą „The Next Day“.
David'as Bowie
David'as Bowie / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalui „Grazia“ Iman kalbėjo: „Mes turime dvylikametę, kuri eina į mokyklą, todėl mes esame įstrigę ir negalime keliauti. Mūsų darbotvarkė sukasi aplink ją, todėl nežinau... Mes turėsime vykti aplankyti jo (D.Bowie – red.), bet mes nevyksime su juo į turą, nes ji lanko mokyklą“.

Iman teigė dievinanti vyro albumą. Jos teigimu, ne taip ir sunku buvo išlaikyti milžinišką paslaptį apie naująjįį albumą. „Visi klausia, kaip jis sugebėjo išlaikyti paslaptį, bet jo aplinkos žmonės buvo labai lojalūs jo vizijai ir paprašyti sutiko laikyti tai paslaptyje. Jie buvo tiesiog labai laimingi, kad jis vėl kuria, ir džiaugėsi galimybe jį girdėti“, – pasakojo Iman.

D.Bowie gerbėjai jau kurį laiką gaudo užuominas apie galimas gastroles – pirmieji gandai pasirodė vos paskelbus naujienas apie naująjį albumą. 

Prodiuseris Tony Visconti anksčiau teigė, kad D.Bowie yra tvirtai apsisprendęs nevykti į turą. Kita vertus, kartu su dainininku grojantis gitaristas Gerry Leonardas sakė, kad turo tikimybė yra 50 procentų.

VIDEO: David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius