-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 23

Prieš atsisveikinimo turą grupė „Karma“ pristato dainos „Tau ir man“ vaizdo klipą

Prieš savaitę paskelbus, jog vasario mėnesį išvažiuoja į atsisveikinimo koncertinį turą po didžiausius Lietuvos miestus, grupė „Karma“ nori pateikti dar vieną staigmeną savo klausytojams. Tai antrasis singlas „Tau ir man“ bei kartu su juo pristatomas vaizdo klipas.
Grupė „Karma“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.
Grupė „Karma“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Tau ir man – daina, kuri pasakoja apie dviejų žmonių draugystę, kuriai dėl tam tikrų priežasčių gresia pabaiga. Tokiais momentai reikia apsispręsti, kas tau yra svarbu. Savo paties patirtimi galiu drąsiai teigti, kad verta kovoti dėl draugystės. Tai daina visiems, kuriems šis ryšys yra neįkainojama vertybė“ – pasakoja dainos autorius Kazimieras Likša, pradedantis solinę karjerą.

Šiai dainai sukurti vaizdinę išraišką grupė pakvietė jauną kolektyvą Stepdraw, kuriam vadovauja Dalius Kederys. Pasak K.Likšos pagrindinė klipo mintis buvo sukurti jį kiek įmanoma minimalistinį. Dainos autorius minėjo, jog būtent tai ir galėjo geriausiai atskleisti dainos pagrindinę žinutę.

Grupė „Karma“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.
Grupė „Karma“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Visa tai puikiai atspindi tą nuotaiką, kuomet rašiau šią dainą. Atrodė, jog aplinkui viskas pranyko. Liko tik mano mintys, išgyvenimai ir muzika, kurioje radau atsakymą, ką turiu daryti toliau“, – toliau savo mintis pasakojo K.Likša.

Visa kūrybinė grupė pasakoja, jog klipo filmavimams teko ieškoti specialios erdvės, kurioje būtų galima užfiksuoti fortepijoną bei būgnus. Pagalbos ranką ištiesė Mykolo Biržiškos gimnazija, kurioje mokėsi grupės vokalistas.

„Aš nieko nesitikėjau, kai skambinau savo buvusios mokyklos direktoriui V.Kaupiniui. Likau maloniai nustebintas, kad net beveik po šešerių metų mane ten dar prisimena. Direktorius atrodė laimingas dėl mano skambučio ir labai geranoriškai mums leido užbaigti klipo filmavimus“, – pasakojo K.Likša.

VIDEO: Karma - Tau ir man

Grupė „Karma“ vasario mėnesį pristatys savo antrąjį albumą ir koncertinį turą, kuriuo atsisveikins su savo klausytojais. Grupę bus galima pamatyti:

Vasario 6d. Vilniuje, klube „Tamsta“
Vasario 13 d. Druskininkuose „Druskininkų kolonadoje“
Vasario 14 d. Alytuje, bare „Fenix“
Vasario 20 d. Šiauliuose, klube „Blic“
Vasario 21 d. Klaipėdoje, klube „Roxy“
Vasario 27 d. Kaune „Punto jazz palėpė“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius