-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 21

Šv.Kotrynos bažnyčioje – septynių solistų koncertas

Jau įprasta, kad pakiliais koncertais lepinamės tik kokių nors švenčių proga. Tačiau Šv. Kristoforo kamerinis orkestras ( dir. Donatas Katkus) ir net septyni jaunieji vokalo meistrai nusprendė, kad kiekviena diena – tai šventė. Tad ketvirtadienį, sausio 24 d., Šv. Kotrynos bažnyčioje Jūsų laukia ypatingas muzikinis desertas!
Jonas Sakalauskas.
Jonas Sakalauskas. / Jurgis Sakalauskas

Viktoras Gerasimovas (sopraninas), Algirdas Bagdonavičius (kontratenoras), Jonas Sakalauskas (baritonas), Julija Karaliūnaitė (sopranas), Raimundas Juzuitis (bosas), Tomas Pavilionis (tenoras), Vytautas Vepštas (baritonas) – jauni, charizmatiški, virtuoziški dainininkai, pripažinimo sulaukę tiek užsienyje, tiek Lietuvoje. Jų bagaže – ne vieno konkurso laurai, sukurti vaidmenys operose, operetėse. Kiekvienas jų turi skirtingą patirtį, skirtingą sėkmės receptą, tad išvysti septynis solistus vienoje scenoje – ne tik prabanga, bet ir intriga.

Tai patvirtina ir patys solistai, įgiję naujos patirties 2012 m. rugsėjo – gruodžio mėn. vykusiuose meistriškumo kursuose „Vilniaus operos studija“, kuriuos organizavo viešoji įstaiga „Baltijos kamerinis operos teatras“. Pasak šios iniciatyvos autoriaus J. Sakalausko, nepaisant svarių pasiekimų, jaunieji menininkai trokšta tobulėti, dirbti kartu. O šiame prašmatniame koncerte ne tik parodys, ko išmoko meistriškumo kursuose, bet ir prisistatys kaip nauja, išskirtinių balsų (vien ko vertas V. Gerasimovo retas sopraninas!) bei spalvingų asmenybių operos atlikėjų karta.

Taigi sausio 24 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje klausytojų laukia septyni solistai, Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, diriguojamas prof. Donato Katkaus ir gražiausių arijų puokštė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius