-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Tarptautinės džiazo dienos proga – Liudo Mockūno koncertas Rūdninkų knygyne

Antradienį, balandžio 28 d., 19 val. saksofono meistras, kompozitorius ir laisvojo džiazo legenda Liudas Mockūnas padarys įžangą Tarptautinei džiazo dienai soliniu koncertu Rūdninkų knygyne.
Liudas Mockūnas Rūdninkų knygyne
Liudas Mockūnas Rūdninkų knygyne

Liudas Mockūnas įrodys, kad jo vardas garantuoja meistrišką kūrinių atlikimą ir kompozicinę intrigą. Menininkas laisvąjį džiazą sumaišys su lyrika ir ekspresionizmu, o klausytojai galės mėgautis savitu L. Mockūno stiliumi.

L. Mockūnui balandžio 28-ąją talkins ypatingas vakaro svečias – kompozitorius, pianistas ir akordeonistas Arnas Mikalkėnas.

Saksofonininkas įgijo ne tik džiazo, bet ir akademinį išsilavinimą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje bei Kopenhagos ritminės muzikos konservatorijoje, o šiuo metu užima docento pareigas Vytauto Didžiojo universiteto Džiazo katedroje. L. Mockūnas dažnai vadinamas Lietuvos džiazo ambasadoriumi: nuolat muzikuoja tarptautinėse (JAV, Europos, Azijos) scenose ir groja su tokiais džiazo grandais, kaip Marcas Ducret, Davidas Murray, Oliveris Lake'as, Andersas Mogensenas ir kt.

„Džiazo kalba taip paplitusi, kad bet kuriame pasaulio kampe gali ja kalbėti ir būti suprastas, išgirstas“, – sako pasaulyje žinomas Lietuvos saksofonininkas.

Be to, L. Mockūnui balandžio 28-ąją talkins ypatingas vakaro svečias – kompozitorius, pianistas ir akordeonistas Arnas Mikalkėnas. A. Mikalkėnas yra gerai žinomas akademinės muzikos pasaulyje – laimėjo daug tarptautinių konkursų, koncertavo Italijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse. Muzikantas save įvardija kaip tikro džiazo atlikėją. Tokio džiazo, kuris nestovi vietoje, kinta, tobulėja, ieško naujų išraiškos būdų.

Registracija į koncertą – būtina! Lauksime jūsų skambučių (+370 5) 2610266 arba el. laiškų info@rudninkuknygynas.lt. Bilieto kaina – 11,99 €.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius