Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 08

Vilniuje koncertuos legendinės grupės „The Kelly Family“ lyderis Paddy

Penktadienį, lapkričio 18 dieną Vilniuje išskirtinį koncertą surengs legendinės, kelis dešimtmečius gyvavusios grupės „The Kelly Family“ narys Paddy Kelly (Michael Patrick Kelly). Kartu su tarptautine muzikantų grupe Paddy rengia net trijų valandų trukmės programą.
Paddy Kelly
Paddy Kelly / Organizatorių nuotr.

Koncerto organizatoriai, Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras (VAJC), džiaugiasi, kad po trejus metus vykusių intensyvių derybų, garsiojo hito „An Angel“ atlikėjas ir autorius Paddy sutiko į savo europinį turnė „Eurorosarium“ įtraukti koncertą Lietuvoje.

Paddy šeimos grupė „The Kelly Family“ yra bene garsiausia šeima muzikos istorijoje, pardavusi daugiau nei 15 milijonų įrašų ir surengusi koncertus 250 tūkst. gerbėjų talpinančiuose stadionuose. P.Kelly gyvenimas išties įspūdingas – nuo namelio ant ratų iki pilies, nuo gatvių iki stadionų, nuo vargšo iki milijonieriaus. Būdamas vos dvidešimties Paddy turėjo viską, apie ką jo bendraamžiai galėjo tik pasvajoti, tačiau, kaip vėliau prisipažino, nesijautė laimingas.

Devyniasdešimtųjų pabaigoje Paddy ištiko asmeninė krizė, nes, pasak pačio atlikėjo, niekas negalėjo užpildyti tuštumos jo širdyje ir išvaikyti tamsos iš minčių. Nuo 2004 metų Paddy studijavo teologiją ir filosofiją, taip ieškodamas sielos ramybės ir atsakymų į kasdien kylančius klausimus apie gyvenimą, jo prasmę bei siekius.

Šių metų kovo mėnesį atlikėjas surengė pasirodymą Noterdamo katedroje Paryžiuje, kuriam įrašė specialią dainą „Unknown You“. Naujojoje Paddy muzikoje atsiskleidžia galybė muzikos stilių – folk, pop, rokas, regis, džiazas, grigališkasis – ir visa tai jis išreiškia įspūdingu keturių oktavų balsu.

Paddy susirūpinimas pasaulio gyventojų skurdo ir socialine neteisybe dažnai įkvepia jo dainas ir projektus skurstantiems. Pelno iš savo koncertų sulaukti nesiekiantis atlikėjas rengia juos nemokamus arba už minimalią kainą.

Europinio turo „Eurorosarium“ metu Paddy su grupe jau koncertavo Paryžiuje, Briuselyje, Gibraltare, Kosove, Madride, Berlyne ir kituose Europos miestuose. Koncertas Vilniuje užbaigs jo šių metų turą, o jau gruodžio mėnesį Paddy kartu su seserimis Patricia ir Kathy bei broliais Paulu ir Joey ruošia specialų kalėdinį turą „Tyli naktis, muzikinė Kalėdų pasaka“ turą.

VIDEO: Paddy Kelly - Pray Pray Pray

Nemokamas pasaulinio garso atlikėjo Paddy Kelly ir jo grupės koncertas įvyks š.m. lapkričio 18 dieną (penktadienį), 22 valandą sostinės šv. Jonų bažnyčioje.

VIDEO: Paddy Kelly Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius