-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kablio skateparke'as“: žiemos sezono pradžia

Spalio 17 d. duris visiems ekstremalaus sporto mėgėjams atvers Kablyje veikiantis riedlenčių parkas – žiemos sezono atidarymo proga visi smalsaujantys kviečiami apsilankyti KABLYS AUTUMN SESSION 2015.
Renginio dalyviai
Renginio dalyviai / Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr.
Temos: 1 Žiema

Šaltojo sezono atidarymo proga ruošiamas išties neeilinis renginys – vyks skate ir bmx varžybos, veiks ne viena pramogų zona suagusiems ir mažiesiems,viso renginio metu bus organizuojami žaidimai ir dirbtuvėlės, o išalkę galės paskanauti specialiai renginiui ruošiamų patiekalų ir užkandžių.

Naujojo sezono nuotaikinga pradžia rūpinsis riedlenčių ir bmx sporto varžybų dalyviai. Vasaros pabaigoje atnaujintas riedlenčių parkas pasistengs maloniai nustebinti ir visko mačiusius, o varžybose pasirodyti planuoja ne tik Lietuvos ekstremalaus sporto meistrai, bet ir svečiai iš užsienio šalių. Dalyvių atvykimu rūpinsis renginio draugas - Simple express, o atvykėlių ramų miegą globos Kablyje veikiantis B&B&B&B&B hostelis. Simple express taip pat ruošia šaunų prizą, kurį bus galima laimėti organziuojamame žaidime.

Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./Riedlenčių varžybų akimirka
Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./Riedlenčių varžybų akimirka

Renginio dieną veiks „Riedlenčių turgelis“. Čia visi norintys galės parduoti nenaudojamą ar neseniai nauju pakeistą geros būklės visų ekstremalaus sporto rūšių inventorių. Tai puiki proga visiems pradedantiesiems įsigyti reikiamų dalių ar aksesuarų pigiau, o riedlenčių parko darbuotojai prireikus įvertins inventoriaus būklę ir mielai patars renkantis tarp gausybės daiktų.

Vytauto vanduo renginiui dovanoja išskirtinę atrakciją – visiems norintiems suteiks unikalią galimybę išbandyti savo jėgas gigantiškoje stalo futbolo aikštelėje, kur žaidėjų figūrėles atstos patys dalyviai.

Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./BMX varžybų akimirka
Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./BMX varžybų akimirka

Kablio Restobaras taip pat ruošiasi naujojo sezono atidarymui ir renginio dalyvius kvies ragauti patiekalų iš specialaus meniu, skirto KABLYS AUTUMN SESSION.

„Commune DIY“ dirbtuvėlių metu bus galima pamatyti ir patiems savo rankomis išbandyti senų riedlenčių perdirbimo meną, kino erdvėjevyks skate ir bmx filmų seansai, veiks žaidimų zonos ir bus galima laimėti renginio prizų.

Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./Apdovanojimai
Aktyvaus laisvalaikio centras K.A.B.L.Y.S nuotr./Apdovanojimai

Renginys vyks Vilniuje, Kauno g. 5 esančiame Kultūros bare Kablys, šeštadienį, spalio 17 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius