-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaunas Jazz“ metu mieste net 4 scenos nemokamiems koncertams

Šįmet Kaunas Jazz miestiečiams pristato ypatingą naujovę, kuri puikiai tiktų festivalio 25-mečiui pažymėti (šią šventę minėsime kitais metais). Bet kam laukti – kviečiame jus su ja susipažinti jau šį pavasarį. Džiazo gatvė – tai net keturios scenos Kauno centre ir senamiestyje, kur šeštadienio popietę puikiais džiazo koncertais galės mėgautis visi norintieji. Žinoma, visiškai nemokamai – šie pasirodymai, kaip ir jau tradicija tapę koncertai Vienybės aikštėje, yra dovana visiems neabejingiems džiazui miesto gyventojams ir svečiams.
„Kaunas Jazz“ vakaras
„Kaunas Jazz“ vakaras / Aliaus Koroliovo nuotr.

Net du pasirodymus šioje programoje surengs mūsų svečiai iš Vokietijos – Kerpeno miesto Europos mokyklos bigbendas. Netoli Kelno esantis miestas šį kolektyvą vadina savo ambasadoriais – ir visiškai pelnytai. Bigbende, kuris šįmet mini veiklos dvidešimtmetį, groja ne tik šios mokyklos moksleiviai, bet ir mokytojai bei kai kurių mokinių tėvai. Didelė darni muzikinė šeima nėra tradicinis bigbendas – jo skambesį praturtina ir fleitos, klarneto, perkusinių instrumentų garsai.

Žinomo Vokietijos muziko Johanneso Schumacherio vadovaujamas kolektyvas yra surengęs per tris šimtus koncertų – ne tik gimtojoje šalyje, bet ir Prancūzijoje, Belgijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, yra surengęs bendrų pasirodymų ir su Vilniaus J.Tallat-Kelpšos konservatorijos bigbendu.

Ne vieną kompaktinę plokštelę įrašiusio kolektyvo repertuare – itin įvairūs kūriniai: nuo diksilendų muzikos iki svingo, roko ir melodijų ir žinomų kino filmų. „Randame bendrą kalbą su visais, kurie mėgsta gerą gyvą muziką“, - sako bigbendo nariai. Kaip pirštu į akį – Kaunas Jazz savaitgalį miesto centre tokių tikrai netrūks.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius