Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Kruzenshtern & Parohod“ & „Mitch & Mitch“ į Vilnių atveš „Tarakonų operą“

Rugsėjo 4 d. 20 val. klube „Mulen Ružas“ (V. Mykolaičio-Putino g. 5., Vilnius) daugelio vilniečių pamėgtas garlaivis iš Izraelio „Kruzenšternas“ ir kolektyvas iš Lenkijos – „Mitch & Mitch” pristatys bendrą projektą - „Zelig Rabitchnyak – The Cockroach Opera”.
Zelig Rabitchnyak
Zelig Rabitchnyak / Organizatorių iliustracija
Temos: 1 Tarakonas

Zelig Rabitchnyak – 19a. lenkų kilmės kompozitorius, kurio Jungtinėse Amerikos Valstijose parašytą operą „Meilė trims tarakonams“, atgaivino Igoris... Krutogolovas.

Krutogolovas – gyvybiškai svarbus kolektyvo „Kruzenshtern & Parohod” kapitonas, talentingas menininkas, šiuolaikinis kompozitorius, multi instrumentalistas, priklausantis naujajai Izraelio menininkų kartai, kurio kuriama muzika skamba ir japoniškuose animaciniuose filmukuose ir šiuolaikiniame balete.

„Kruzenshtern & Parohod” muzika – dramatiška, lyriška, siaučianti, ironiška, jungianti modernias kompozicijas, klasiką, klezmerį, avangardą, roką ir džiazą, hardkorą ir pankroką.

Chuliganiškos melodijos sukelia daugybę asociacijų ir emocijų, kartu prikaustydamas klausytojų dėmesį.

„Mitch & Mitch” – penkių žmonių kolektyvas iš Lenkijos, susikūręs 2002 m. spėjo sukelti daugybę sumaiščių koncertų metu visoje Europje. Ateityje daug perspektyvų turinti grupė.

„Kruzenshtern & Parohod” su savo draugais iš Lenkijos „Mitch & Mitch” nekantrauja, kai Vilniuje pristatys naują projektą. I.Krutogolovas neslepia savo simpatijų Lietuvos publikai, kuri yra pasiruošusi klausytis, o groti tokiems klausytojams yra didelis malonumas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius