-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultinis lietuviškas miuziklas „Velnio nuotaka“ atgims gruodį

Gruodžio 16 – 31 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Panevėžio ir Klaipėdos arenose atgims pirmasis ir bene populiariausias lietuviškas miuziklas „Velnio nuotaka“. Penkių spektaklių mini gastroles vainikuos pasirodymas Vilniaus „Siemens“ arenoje Naujųjų metų vakarą, gruodžio 31-ąją, į kurį žada atvykti ir kūrinio kompozitorius, maestro Viačeslavas Ganelinas.
Miuziklas „Velnio nuotaka“
Miuziklas „Velnio nuotaka“ / Organizatorių iliustracija
Temos: 2 Miuziklas Gruodis

Kazio Borutos apysakos „Baltaragio malūnas“ motyvais sukurtas miuziklas „Velnio nuotaka“ 2012 metais metais minės savo keturiasdešimtmetį ir yra mėgstamas jau ne vienos kartos žiūrovų. Turbūt visi gerai prisimename lietuvių kino klasika tapusį Arūno Žebriūno muzikinį filmą, kuriame vaidino visa kino grandų plejada – Regimantas Adomaitis, Vaiva Mainelytė, Gediminas Girdvainis, Regina Varnaitė, Jūratė Onaitytė, Bronius Babkauskas ir daugelis kitų didžiųjų aktorių.

Muzikines partijas filme atliko ne mažiau žymūs dainininkai – Vytautas Kernagis, Viktoras Malinauskas, Birutė Dambrauskaitė, Asta Chomentauskienė ir kiti. „Velnio nuotaka“ – tai jausmingas pasakojimas apie amžiną gėrio ir blogio kovą, tragikomiškas laimės paieškas, kuriose realybė pinasi su mistika, o tautosakos motyvai, „paskaninti“ sąmojingu lietuvių liaudies humoru, lydi tyrus ir romantiškus herojų meilės jausmus.

Rengs dainininkų atranką

Naujausias „Velnio nuotakos“ pastatymas žada suspindėti visiškai naujomis spalvomis ir sudominti įvairaus amžiaus publiką – jame nestigs moderniausių scenografijos, vaizdo ir šviesos efektų, tačiau bus išsaugotas ir lietuvių liaudies kultūros paveldas. Spektaklis statomas bendradarbiaujant su valstybiniu dainų ir šokių ansambliu „Lietuva“, kostiumus ir scenografiją kuria trijų „Auksinių scenos kryžių“ laureatė Vilma Galeckaitė-Dabkienė. Spektaklio režisierius-choreografas – Andrius Kurienius, naujosios kūrinio muzikos aranžuotės autorius – Andrius Gružauskas, choreografė – Britita Urbietytė, spektaklyje dalyvaus visas būrys žymiausių Lietuvos atlikėjų.

Nors pagrindinius vaidmenis atliks scenos „senbuviai“, tačiau žadama ir staigmenų – siekdami skatinti naujųjų talentų kūrybines ambicijas, projekto organizatoriai (koncertinė agentūra „Cappuccino“) rugsėjo pabaigoje organizuoja dainininkų atranką, kurioje dalyvauti bus kviečiami visi norintys, o gabiausieji laimės galimybę atskleisti savo talentą vienoje scenoje kartu su populiariais Lietuvos dainininkais.

Miuziklai „Velnio nuotaka“ vyks:

Gruodžio 16 d. – Panevėžys, „Cido“ arena
Gruodžio 17 d. – Šiauliai, „Šiaulių“ arena
Gruodžio 26 d. – Kaunas, „Žalgirio“ arena
Gruodžio 29 d. – Klaipėda, „Švyturio“ arena
Gruodžio 31 d. – Vilnius, „Siemens“ arena

Bilietai prekyboje jau greitai! Bilietų kaina – 60 – 120 Lt* (* - taikomi papildomi mokesčiai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius