Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lizde“ vandenyno gaivą imituos „Ocean Promise“ ir „Kubos partizanai“

Artėjant klubo „Lizdas“ antrojo sezono pabaigai, temperatūra kyla. Balandžio 30 d., šeštadienį neleis poilsiauti ypatingas, vos kelis kartus metuose vykstantis „Kubos partizanų“ renginys. Tai dviejų išskirtinių Kauno didžėjų komandų – „K.U.B. Collective“ (dabar „Naktiniai paukščiai“) ir „Partyzanai label“ – sąjunga, praneša renginio organizatoriai.
Kauno baras „Lizdas“
Kauno baras „Lizdas“ / Organizatorių nuotr.

Daug metų bendradarbiaujantys didžėjai šįkart pristatys naujojo Manto Stonkaus, geriau žinomo kaip Zoé Zoe, projekto „Ocean Promise“ dvylikacolį EP, greitai pasirodysiantį „Partyzanai label“ vardu.

Mantas teigia, kad „Ocean Promise“ yra tik dar vienas mėginimas įrėminti jausmus, tačiau paklaustas, kuo šis projektas skiriasi nuo kitų, įvardinti negali, jam tai – atvira muzikinė veidmainystė su savimi ir publika.

Atlikėjas, negalintis sutalpinti turimo kūrybinio potencialo po vienu pseudonimu ir turintis dar netgi keturis kitus sceninius slapyvardžius: Marriage Proposal, Zoé Zoe, Gabriel Loire, Sen’jin – ką tik iš Berlyno persikėlęs į Londoną, yra išgirstas ir pripažintas nuo Los Andželo iki pat Jekaterinburgo.

Šis, jau penktasis Manto projektas „Ocean Promise“, nestokoja muzikinių skonių įvairovės – birželį pasirodysiančiame pirmajame EP bus galima išgirsti ir netgi pajausti diferenciaciją tarp vandenyno gaiva persmelktų ambientinių pakilimų ir energingų techno purslų. Kaip ir pridera, „Ocean Promise“ „Lizdo“ publikai žada ošiančią programą.

Organizatorių nuotr./Kauno baras „Lizdas“
Organizatorių nuotr./Kauno baras „Lizdas“

Koks gi būtų „Kubos partizanų“ renginys be svarbiausių „Partyzanai label“ vardų. Paskutinę balandžio naktį bangoms nurimti neleis Gvidas ir Mantas T., sukūrę ir ne vienerius metus kartu dirbantys savo įrašų kompanijoje, visai neseniai į pasaulį išleidusioje pirmąjį vinilą. Bendražygis Gvidas pademonstruos šiaurinės Europos salose išugdytą ištvermę, o Mantas T. sukauptas žinias Vokietijoje ir už Atlanto ribų – kartu grodami šokių aikštelę užlies nuo disko iki techno kintančia garsų lavina.

Prie pulto sparnus skleis ir šventoji (o gal nuodėmingoji?) „Naktinių paukščių“ trejybė. Vakarėlyje pasirodys: Pakas – techno mylėtojas ir šios muzikinės aistros skleidėjas, Roads – nebijantis žongliruoti tarp house, techno ir bass stilių; bei Thing – ne vien didžėjaujantis, bet ir kuriantis, šviežiausias trijulės veidas.

Ši ištverminga „Kubos partizanų“ kariauna jus pasitiks nuožmiais karo šūksniais paskutinį balandžio šeštadienį (30 d.) Kauno naktiniame klube „Lizdas“ (Nepriklausomybės a. 12). Nepraleiskite progos, nes apsilankiusieji taip pat gaus ypatingą 20 proc. nuolaidą įsigyti „Ocean Promise“ įrašo skaitmeninę versiją arba vinilą.

Organizatorių nuotr./Kauno baras „Lizdas“
Organizatorių nuotr./Kauno baras „Lizdas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius