-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįgaliųjų teatras „Naujasis teatras“ kviečia į spektaklį-skaitymą „Pasiuntinys“

Pirmasis Lietuvoje profesionalumo siekiantis neįgaliųjų teatras „Naujasis teatras“ šv. Valentino dieną, vasario 14 d., 19 val. Menų spaustuvės Juodojoje salėje rodys spektaklį „Pasiuntinys“. Tai – spektaklis-skaitymas, kuriame ,,skaito“ ir neregiai.
Naujojo teatro spektaklis „Stiklinis žvėrynas“
Naujojo teatro spektaklis „Stiklinis žvėrynas“ / Teatro nuotr.
Temos: 1 Neįgalumas

,,Naujojo teatro“ pristatomo spektaklio idėja – viską galima pakeisti meilės pagalba. „Meilės nebuvimas – vienintelis man žinomas trūkumas žemėje. Todėl atsipalaiduokite ir paklausykite...“, – pagrindinio spektaklio herojaus Klauso žodžiai, kuriais pradedamas spektaklis-meditacija. „Pasiuntinyje“ svarstoma galimybė, kad mintyse sukurta situacija ar įvykis panorėjus gali materializuotis fiziniame gyvenime. Bet kuri negatyvi mintis gali virsti pozityvia, o po to – ir tikrove.

„Kurti su neįgaliųjų teatro „Naujasis teatras“ kolektyvu man yra ne tik naujas išbandymas, bet ir atgaiva sielai. Gera dirbti su žmonėmis, kurie trykšta entuziazmu, optimizmu, tikėjimu ir viltimi, nežiūrint jų negalios. Norėtųsi tuo tikėjimu bei viltimi užkrėsti ir žiūrovus“, – teigė spektaklio režisierė Danutė Keturakytė.

„Naujasis teatras“ buvo įsteigtas 2008 metais Socioedukacijos ir kultūros centro „Ateik“ iniciatyva. Tai neįgaliųjų teatras, suvienijęs žmones iš įvairių socialinių grupių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius