-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stintapūkio“ šventės svečiams – įvažiavimo į Neringą lengvata

Savo vasarotojų išsiilgusi Neringa nuo miesto triukšmo pavargusius šalies gyventojus į gražiausią Baltijos pajūrio kurortą kviečia užsukti vasario 19-21 dienomis, kuomet kurorte vyks „Stintapūkio“ šventė. Atvykstantys į šiai šventei skirtus renginius tam tikromis valandomis, bus atleidžiami nuo vietinės rinkliavos už įvažiavimą į Neringą.
Marių ledu - ledrogėmis
Marių ledu - ledrogėmis / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Nors iš ledo gniaužtų išsilaisvinusios Kuršių marios vis labiau  primena apie artėjantį pavasarį, žiemiškų „Stintapūkio“ šventės tradicijų šiomis dienomis netrūks – vyks žūklės varžybos „Nidos blizgė“, bus pristatytas senasis žvejybos būdas – bumbinimas.  Vyks edukaciniai užsiėmimai, šokių pamokos, sportinės rungtys, kurorto maitinimo įstaigos kvies ragauti šventei skirtų patiekalų. Virtualaus turo dėka bus galima išvysti ir pačiais tikriausiais žiemiškais rūbais pasipuošusią Neringą. 

Į šventinį „Stintapūkio“ šurmulį siekdama įsukti kuo didesnį žmonių ratą, Neringos savivaldybės taryba priėmė sprendimą šventės svečius atleisti nuo vietinės rinkliavos už įvažiavimą į kurortą.  

Vietinės rinkliavos lengvatą nuspręsta suteikti asmenims, į Neringą vykstantiems lengvaisiais automobiliais ir autobusais į pagrindinius „Stintapūkio“ šventės renginius, t. y. –  vasario 20 d. nuo 8 val. iki  12 val.

Kurorto svečiai,  planuojantys dalyvauti „Stintapūkio“ šventėje, į Neringą galės patekti nemokėdami vietinės rinkliavos už įvažiavimą (važiuojant pro Nidos ir Alksnynės kontrolės postus) tik minėtomis valandomis. 

Vietinės rinkliavos dydis lengviesiems automobiliams šiuo metu siekia 5 Eur (17,26 Lt), autobusas iki 30 vietų – 15 Eur (51,79 Lt), autobusas virš 30 vietų – 29 Eur (100,13 Lt). Visus metus nuo vietinės rinkliavos atleidžiami asmenys, į Neringą vykstantys su elektromobiliais, pateikę transporto priemonės  registracijos liudijimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius