-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžta pripažintas Europoje festivalis „Pure Future 2010”

Jau šešerius metus džiaugiames unikaliu festivaliu – Trakų pilyje vykstančiame „Pure Future“. Kultinis renginys apjungia garso, šviesos, technologijų ir amžių sintezę. Šeštasis šokių muzikos festivalis vyks liepos 31-osios vakarą.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / BFL/ Mindaugo Vaičiulio nuotr.
Temos: 1 Trakų pilis

Unikalaus renginio idėja kasmet plačiai vystosi, ji patinka žmonėms ne tik Lietuvoje, ber ir visame pasaulyje. Praeitų metų „Pure Future“ renginys išgarsino Lietuvą kaip šiuolaikiškų pramogų šalį.

Įtakingiausias pasaulio muzikos žurnalas „DJ Mag“ kompanijos „Pure Culture“ surengtą festivalį įvertino septinta vieta renginių po atviru dangumi sąraše. Šio sąrašo šeštoje vietoje pažymėtas keletą dešimtmečių pasaulį drebinantis britų festivalis „Creamfields“.

Tai didžiausias Lietuvos renginio įvertinimas pramogų verslo istorijoje. Verta prisiminti, jog kadaise keli entuziastai „Creamfields“ festivalį ketino nupirkti Vilniaus Kultūros sostinės renginių ciklui daugiau kaip už milijoną litų, tačiau „Pure Future“ gimęs ir savarankiškai užaugęs Lietuvoje pelnė ne tik laurus, bet ir milijonų gerbėjų simpatijas.

Nupirko visus bilietus

Neseniai praūžęs festivalio „Pure Future“ „baltos nakties“ renginys nustebino viską mačiusius melomanus.

Sostinės Pramogų arenoje vykusiame renginyje organizatoriai suskaičiavo daugiau kaip penkis tūkstančius baltai apsirengusių žmonių. Jie rinkosi pasiklausyti „Silence Family“ gyvo koncerto, vėliau net 200 kvadratinių metrų LED ekranų sienose savo pasirodymą surengė olandas Sanderis Kleinenbergas.

Kartu su juo geriausius šokių muzikos kūrinius suko Izraelio mega žvaigždė Moshicas ir lietuvių publikos simpatijas pelnęs kanadietis Adam K.

Ore šaudė šešiolika CO2 patrankų, ugnies, konfeti ir lazerių kompozicijos. Dvi dienos iki renginio kasose nebeliko bilietų, tai ženklas jog festivalio atidarymas yra kalno viršūnėje.

Vėlgi galima pasidžiaugti šio renginio sėkme – Lietuva turi kokybišką, griežto aprangos kodo renginį, kuris nieko nenusileidžia nuo europinių standartų.

Melodingu hauso ritmu

„Pure Future“ festivalyje per paskutinius penkerius metus jau apsilankė tokios žvagždės kaip Sasha, John Digweedas, Johnas Creameris, Stefanas K, Silicone Soul, Gui Boratto, S.O.S ir kitos pasaulinės žvaigždės.

Šiuolaikiškai mąstančiam žmogui skirtas festivalis fokusuojamas nešti ne tik ateities vėliavą, bet ir auklėti klausytoją - išgirsti nežinomus arba nei itin plačiajai visuomenei žinomus atlikėjus.
Tai leidžia masėms išgirsti, o vėliau domėtis unikalia šokių muzikos kultūra.

Šie metai Trakų pilyje vyksiančiam renginiui bus skiriami melodingam vokalui, minkštam house skambesiui.

„Norime atvežti atpalaiduojančios, lengvai „valgomos“ ir gerai nuteikiančios muzikos“, – teigia festivalio rengėjai.
 
Į šiųmetį renginį iš Jungtinių Amerikos Valstijų atskrenda Kaskade. Tai šokių muzikos hitų prodiuseris ir atlikėjas viename. Savo hitais jis jau ne vienerius metus stebina pasaulį.

Europoje tūkstantinėms minioms koncertuojantis Kaskade į Lietuvą atskrenda genamas pernai pasirodžiusios britų įžymybės Sashos patarimo susipažinti su ypatingą aurą turinčiu renginiu.

Kitas didžiosios scenos atlikėjas visiška priešingybė amerikiečio muzikai. Tai Vokietis Fritzas Kalbrenneras. Atlikėjas iš didžiosios raidės Vokietijoje.

Be jo nepraeina nei vienas grandiozinis renginys didžiausioje Europos šalyje - Vokietijoje. Jie su broliu Paulu sukūrė daugelį super hitų kurie sukasi visose Vokietijos radijo stotyse.
Didžiausias hitas „Sky and Sand“ yra pamėgtas kūrinys visose Vokietijos festivaliuose, naktiniuose klubuose.

Vokietis atveža naujos nuotaikos glėbį lietuviams, kurie pastaraisiais metais užsisėdėjo Anglijos kultūros skliautuose.

Šis vokiečių atlikėjas tikrai įneš naujo skambesio ir naujų pažiūrų į lietuvišką klubinę kultūrą.

Dar su keliais atlikėjais vyksta intensyvios derybos, kai jos bus baigtos, organizatoriai apie tai praneš žiniasklaidoje.

„Apie scenos, apšvietimo bei VIP erdves šnekėti dar anksti. Tačiau jau dabar žinoma jog kažkas ypatingo bus organizuojama VIP erdvėje – mažojoje Karalių pilyje. Ji yra su uždaru ir atviru kiemeliais. Praeitų metų investicija į stiprią programą pasiteisino, tad uždarame kieme vėl bus galima išgirsti Lotynų Amerikos ritmų ir pasiklausyti gyvos muzikos“, - teigė renginio prodiuseris Mindaugas Jonaitis.

Nežiūrint į sudėtingos ekonominės krizės laikotarpį, festivalio „Pure Future“ šių metų biudžetas nebus karpomas, todėl lankytojai ras tikrai ne ką mažiau, o tiktai daugiau veiksmo, kostiumų ir pačių geriausių pojūčių visiems likusiems metams.

Pagrindinis festivalio renginys jau liepos 31 dieną, šeštadienį. Pradžia 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius