Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 04 /12:51

Aktorių Gediminą Girdvainį ištiko širdies priepuolis

Dėl staigios aktoriaus Gedimino Girdvainio ligos Valstybinis Vilniaus mažasis teatras ketvirtadienį atšaukė spektaklį „Maskaradas“.
Gediminas Girdvainis
Gediminas Girdvainis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vilniaus mažojo teatro Reklamos skyriaus vadovas Evaldas Eidukas 15min.lt teigė, kad 69 metų aktorių G.Girdvainį ištiko širdies priepuolis, jis išvežtas į ligoninę. 

Kartu su G.Girdvainiu „Maskarade“ vaidinantis aktorius Rimantas Bagdzevičius patvirtino, kad spektaklis atšauktas, tačiau informacijos apie G.Girdvainio sveikatos būklę jis tikino nežinąs: „Mums tik pasakė, kad spektaklis „nuimtas“, nes Gediminas susirgo.“

Aktorė Larisa Kalpokaitė sakė, kad dar trečiadienį su G.Girdvainiu kalbėjosi apie spektaklį, tačiau ketvirtadienį sužinojo, kad kolega jame dalyvauti negalės. „Man paaiškino, kad dėl širdies problemų, ir kad Gediminas vežamas į ligoninę. Labai gaila. Toks amžius, kad Gediminui geriau ligoninėje nei „Maskarade“ lakstyti – verčiau pasisaugoti. Neskambinau nei Gediminui, nei Kristinai (aktoriaus žmona aktorė Kristina Andrejauskaitė – red. past.), manau, kad dabar ne laikas“, – kalbėjo A.Kalpokaitė.

Aktorius garsėja temperamentinga vaidyba, mėgsta improvizuoti scenoje, ypač atsiskleidžia raiškiuose komiškuose ir tragikomiškuose vaidmenyse. 2004 metais aktorius apdovanotas Vytauto Didžiojo ordino Karininko kryžiumi.

Spaudai išplatintame pranešime Valstybinis Vilniaus mažasis teatras informuoja apie pokyčius teatro programoje. Pranešama, kad spektaklį „Maskaradas“ teatras keičia į Maksimo Gorkio spektaklį „Motina“. Teatre galios įsigyti bilietai, pageidaujantys galės juos grąžinti Bilietai.lt ir Vilniaus mažojo teatro kasose. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius